Стани автор
Сряда, 29 Декември 2010 00:00

Можете да изпращате ваши мнения, коментари, снимки или видео материали по темите, които ви вълнуват на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Може да изпащате също и чужди статии или преводи от чужди сайтове. Ако преценя, че са подходящи спрямо тематиката на сайта, ще ги публикувам в секцията "Стани автор". Ще бъдат посочени авторите и ще бъдат поставени линкове към сайтовете им, ако имат такива.

Няма да бъдат публикувани материали, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения, заплахи, както и разделение на полов принцип. Някои от текстовете могат да бъдат редактирани с оглед на по-добрия изказ или съществуващи правописни грешки.

По отношение на текстовете, които ще изпратите, ще бъдат приложени условията на Криейтив Комънс договор за защита на авторски права, според който можете да копирате и разпространявате текстовете само при условие, че посочите автора и поставите линк към сайта.

 

 

Последно променен на Неделя, 11 Декември 2011 14:16
 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.