Home За мен
За мен

Иван ТаневКазвам се Иван Танев. Живея в София. Преди време случайно разбрах, че моята партньорка има връзка с друг мъж от година. Към онзи момент, с нея бяхме заедно повече от девет години. Имаме прекрасна дъщеря. Обичах жената в живота си и й вярвах безрезервно. Мислех, че животът ни е ОК, докато един ден всичко не се срина.

 

Това, което пиша тук е реално и се е случило наистина с мен и моята връзка. Търсейки решение за мен как да се справя със случилото се и да продължа живота си, се надявам искрено, че ще мога да помогна и на вас. Желанието ми е да ви изведа от ада на депресията и самосъжалението към по-хубаво място. Изневярата може да се окаже един от най-силните стимули за духовно развитие и себеусъвършенстване. За нещастие повечето хора затъват в самосъжаление, обвинения, горчивина, омраза и тръгват по спиралата надолу.

 

С приятелката ми вече решихме, че няма да останем заедно, но няма да чуете от мен лоши думи за нея, защото тя е красив и стойностен човек, когото ще продължа да обичам. Не я обвинявам за нищо и целта на сайта далеч не е отмъщение. Простил съм й за всичко и съм осъзнал, че това, което ни се случи е било за добро. То ме накара да се обърна към себе си и да започна да променям живота си. Благодарен съм й за времето, което сме изкарали заедно. Благодарен съм й, че ме дари с прекрасна дъщеря, която много обичам. Въпреки, че изневярата й беше най-болезненото преживяване за мен в живота ми, разбрах, че беше и един много ценен урок. Човек трябва да е благодарен както за "добрите", така и за "лошите" уроци в живота си. И когато загубим нещо или някого, нека не губим и урока.

 

Искам да се извиня на приятелите и роднините на бившата си партньорка, които случайно може да попаднат на този сайт, за това, че ще разруша някои от илюзиите им за нашата връзка. Повече от една година пишех анонимно и получавах стотици упреци от читатели за това, че призовавам към честност и същевременно не показвам лицето и името си.

 

 
Изневяра.com 2010-2017. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо. Намери Изневяра.com във Фейсбук