Home “ерапи€ ќх, горки€т јз!
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В   

ќх, горки€т јз!”роците на ∆ивота са безценни. ћожем да си четем цели купища книги, да ходим по семинари, да цитираме чужди мъдри мисли във фейсбук, но когато опре до реалността, до живи€ живот Ц ей там се оплитат конците. »ли пък получавате мощен импулс, който ви праща далече. ѕон€кога това може да започне и като ритник в задника:)

» затова, подтикната от реална ситуаци€ в най-гол€мото училище Ц ∆ивота, ще ви го кажа направо:

- јко вечно сте огорчени от живота и хората;

- ако ви се струва, че винаги всичко е наопаки и не ви върви;

- ако все виждате кривини в ден€ си, в хората, в случките и не-случвани€та които с€каш ви преследват;

- ако ви тежи вс€ко нещо което съдбата ви поднесе;


- ако хем ви се иска да се реализирате професионално, хем не ви стиска да поемете ангажиментите които върв€т с това;

- ако всичко което правите се случва с един куп уговорки, условности, мрънкани€, оплаквани€;

- ако все виждате в досегашните си при€тели Ц предатели;

- ако вечно обвин€вате всичко и всички за несправедливостите които ви преследват Ц то по-добре погледнете искрено в огледалото.


ѕричините за всичко онова за което вините външни€ св€т, със сигурност ще се окажат кривини във вас самите. » тези повтар€щи се криви модели ще продължават да ви преследват докато изпълнени с негодувание и скръб, виждате само Унесправедливи€Ф външен св€т. ƒ«ЏЌ ƒ«ЏЌ ƒ«ЏЏЏЌЌЌЌ Ц имам новина!!!! ѕричината за всички ваши несполуки се крие във вас самите. » това е абсолютно сигурно! јко ви се струва, че навс€къде навън има греди, то на 100% вътре във вас има ц€л пън!

јко много силно искате да продължават да ви преследват несполуки, то бъдете последователни Ц дръжте се като пръв темерут с при€телите си. ¬ никакъв случай не комуникирайте. ќбиждайте се и показвайте колко сте раними и зависими от другите при вс€ка възможност! ”верете се, че се държите възможно най-темерутски точно с хората, които въпреки всичките ви кривини, са ви най-верни при€тели и са ви подали ръка. ќплаквайте се във всеки възможен момент от несправедливата реалност, от некоректните и подли при€тели, които ви подливат вода на всеки ъгъл. ќплаквайте се как н€мате работа. јко случайно ви се по€ви работа Ц мрънкайте колкото се може по-често, че сте уморени и не ви остава време за почивка. ћного е важно да сте колкото се може по-мнителни и да се обиждате €вно и показно при първа възможност. » всъщност, както завършва една мъдра дълга мисъл на ќшо, повтар€йте си: Ујз съм много нещастен. јз съм толкова нещастен, че думите и постъпките на другите хора, посто€нно зас€гат моето нещастие. ¬ кра€ на краищата, аз съм много важен пу€к, затова не цен€ живота си, не се виждам отстрани и обичам да надувам от мухите слонове, аз съм много раним, зависим от мнени€та на другите и беден по същество. Ќе ми се обиждайте, а по-добре ме съжалете.Ф ќх, горки€т јз!

јко сте се познали в описанието Ц моите извинени€ за причиненото неудобство. ћоже би е време да напуснете зоната на удобството. ћожете да изберете да се обидите и да страдате тихо в ъгъла, да започнете да се оплаквате на нов глас на малкото останали около вас слушатели колко е несправедлив животът и колко подли са хората. ј можете и р€зко да отскочите напред и да направите пром€на в живота си. ¬се пак доста често ритниците отзад вод€т и до такива промени.

ј имате ли такива познати и при€тели? ќоо, сигурна съм, че имате. » също така съм сигурна, че вечни€т алтруист във вас дава мило и драго да помогне на клетите заблудили се хора, да им отвори очите, да ги избута нагоре, да ги бута вс€чески, да нaправи всичко по силите си за да им помогне да се реализират, напук на всички кривини които си нос€т. ”фффЕ и за вас имам новина Ц н€ма да стане. » н€ма смисъл. ≈динственото нещо, което те искат за момента е да бъдат съжалени, всички да мобилизират сили да им помогнат, окуражават и приглас€т У олко е гадно и несправедливо всичкоФ. » н€къде там по път€ задължително нещо н€ма да се случи по вкуса им, и мрънкането ще настане на нов глас. «адължително ще намер€т начин да ви накарат да се почувствате виновни. »ли поне ангажирани с т€хното нещастие. » така до безкрай.

Ќе само, че н€ма да им помогнете да се реализират, но и н€ма да забележат даже усили€та които полагате, за да ги издигнете над нивото на вечните несполуки. Ѕанално, но истина Ц н€ма никакъв шанс да ги промените отвънка навътре.  огато (ако изобщо н€кога) трансформаци€та им тръгне отвътре навън, то тогава ще постигнат и успех, и късмет, и изобилие, и прекрасна щедра реализаци€. ћожете да им помогнете единствено с личен пример. » като не им се връзвате на воплите Ујх, горки€т јз! ∆ивотът е толкова несправедлив!Ф

ј пък ако пътищата ви с такива хора р€зко се раздел€т Ц приемете го като уместна част от плана. ѕросто вибрирате на толкова различни нива, че н€ма никакъв смисъл и причина да продължите път€ си заедно. ѕоне на този етап. ѕриемането ли? «а него ще си поговорим н€кой друг път:)

ќт ”роците на ежедневието.

(автор: ћартина √енкова-»ванова, източник: svoizbor.com)

бутон за сподел€не

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.