Home “ерапи€ »стинската любов е способност да дадеш свобода на любими€ човек
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

»стинската любов е способност да дадеш свобода на любими€ човек »скам да ви призна€, че едва сега разбирам какво значи изречението Дјко обичаш, тогава можеш да дадеш свобода на любими€ човек". «а мен лично, това винаги са били празни и не€сни думи. ћислех си: Д ак можеш да обичаш и да го пуснеш на свобода, а ако той реши да си тръгне и да не се върне?!" » още: ДЌай-добри€т начин да запазиш мъжа до себе си е да играеш игрички с него и да го манипулираш. »ма толкова много други жени, които са по-млади и по-красиви от мен и затова тр€бва да направ€ всичко възможно, за да го привържа към себе си". »скам да ви призна€: грешах...


Ќие, жените, сме така наречени€ Дслаб пол" и си имаме доста начини как за да задържим Дсилни€ пол" до себе си: нашата женска Дбезпомощност", да родим дете (най-любими€ женски начин), болести, проблеми, н€какви специални умени€ в легло и т.н. “ези начини наистина работ€т и помагат пон€кога да се запази брака или връзка. Ќо не винаги ни дават повече любов от партньора. Ћюбовта изисква свобода. ћожем да сравним любовта с огън€ - ако го н€ма свободни€ в€тър, огън€т изчезва, ако прекалено силно духа, пак гасне. «атова внимавайте - има разлика между Ђсвободаї и Ђбезразличиеї.

 акъв е човекът, който е готов да обича истински, така че да даде свобода на партньора си?


1. „овекът, който е уверен в себе си. „овек, който е себереализиран. ќсъществ€ва себе си. »з€вава способностите и талантите си. » това му носи вдъхновение и ентусиазъм. ”вереността върви ръка за ръка с реализаци€та. ’ората с ниска самоувереност си постав€т или прекалено високи и нереални цели, или прекалено ниски и елементарни, и дори ако ги постигнат, не усещат удовлетворение.
ѕрепоръка: напишете своите начини за из€ва за ден€, седмицата, месеца.. »майте предвид, че целта тр€бва да бъде реална, конкретна, постижима, с €сно ограничени срокове (кога и къде).

2. ќбича себе си - когато аз обичам себе си, н€ма да позвол€ на себе си да изпитвам обиди, нито да бъда обиждан, да се €досвам или да ме €досват, да огорчавам или да изпитвам огорчение.  огато обичам себе си, знам, че тези неща са разрушителни за моето т€ло, моето настроение и хармони€та, ко€то определ€ начина ми на живот.
ѕрепоръка: преди да изл€за навън, отивам до огледалото и гледам себе си с гол€ма любов и си прав€ поне 5 комплимента.  онцентрирам се върху хубавите си страни и знам, че тези, които не харесвам, са ми полезни все за нещо и затова са тук.

3. ∆елае любими€ човек да бъде щастлив, независимо с него или с н€кой друг. » затова когато наистина обичаш, не ревнуваш. –евността е признак на ниско самочувствие или банално чувство на собственост. „увството на собственост показва неуважение към партньора. „овек не е вещ и затова ние никога н€ма да можем да го притежаваме като вещ. «а да бъдем щастливи с н€кой, е необходимо първо да бъдем щастливи сами със себе си, а после съответни€т човек да се чувства добре.
ѕрепоръка: ѕредлагам ви за начало да намалите употребата на думите Дмо€т/мо€та", да не провер€вате негови€ телефон и да не питате какво той е правил вечерта без вас.


4. ѕомага и подкреп€ партньора в развитието му, пон€кога за сметка на собственото удоволствие. Ќапример, ваши€т човек пише н€каква научна работа или компютърна програма и вие спокойно му позвол€вате да го прави колкото той иска, без да му правите сцени, че н€ма време да ходи с вас по магазините. »ли спокойно реагирате на негови командировки и се занимавате с дома си през това време. —ледващи€ път партньорът ще е този, който ще жертва част от времето си, за да ви подкрепи.
ѕрепоръка: направете му подарък, такъв от какъвто той има нужда, например оперативна памет за компютъра.


5. Ќе насто€ва да сключи официален брак или да бъде свързан с партньора чрез пари и имоти. Ѕракът е нещо свещено и е измислен неслучайно. » затова не е най-добри€т вариант да си омъжена заради това, че биологически€т часовник върви напред и хората казват, че “–яЅ¬ј да си омъжена. √решно е мнението, че бракът е рецепта за щастие и спас€ва от самотност. Ќещастливи€т брак не е решение на самотата.
ѕрепоръка: кажете, че за вас най-важното, е той да е щастлив, но вие мечтаете за сватба и бихте били по-щастливи, ако имате брак с любими€ си човек. Ќо не е задължително.

6. Ќе ревнува. ѕредполагаш, че е възможно той поне веднъж да е правил секс с друга, но не правиш разследвани€ по въпроса, нито разиграваш възможни сцени в главата си или го провокираш.
ѕрепоръка: свободно говори за своите сексуални желани€ и не прави сцени, ако той пон€кога отива на сауна със своите колеги. „овек има право да бъде щастлив!

7. ¬€рва и приема, че любими€т човек нищо не му дължи!!! “ой може да поиска нещо да направи за теб. ј може би в момента н€ма такова желание. Ќо това не означава, че той е егоист или не те обича. “ова означава, че има причини, поради които той не иска да прави това.
ѕрепоръка: повтар€й го като молитва, че никой нищо не ти дължи! ”важението и присъствието са едно, изискването и нат€кването Ц съвсем друго.

8. —покойно реагира на думите от сорта: искам да съм сам, не ми се говори, остави ме за известно време, искам да си почина. ћъжете имат нужда да се отдалечават от време навреме и това е често става гол€ма драма за жените. ∆елателното поведение при мъдрата жена - изчакай го, когато той е готов - той ще се върне. » не само ще се върне, но и ще се върне с гол€ма любов и желание да бъде с теб.  олкото по-търпеливо го изчакваш, без да го търсиш през това време и го посрещнеш с усмивка, толкова е по-гол€м е шансът, че той ще излезе по-рано от скривалището си и ще ти бъде благодарен.
ѕрепоръка:  огато той се върне, приеми го с любов и нежност. Ќе прави обидени муцунки и не изисквай об€снение. «а него той е прав, че се е отдалечил и отдалечаването му тр€бва, за да запази своите граници и да имате повече любов след това. ¬същност, той го прави заради вас и не му е €сно за какво тр€бва да се извин€ва.

¬секи от нас избира по какъв начин да обича. Ќай-интересното е, че колкото повече свобода даваш на човека, толкова по-висок е шансът ти той да бъде с теб. ј илюзи€та, че ако имате официално семейство и деца, това ще ти даде сигурност и ще живеете заедно ц€л живот, си остава само илюзи€.

—вободата в любовта е резултат на вътрешна свобода, зр€лост и сила.


(јвтор: Ќатали€  обилкина, публикувано с разрешение)

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.