Home —пешна помощ
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

ѕризнаци за изнев€раќще в началото ми се иска да кажа, че да търсиш посто€нно признаци за изнев€ра в сво€ партньор е болестно състо€ние и най-добре е да се обърнете към специалист. ѕосто€нното нат€кване У“и май ми изневер€ваш, а?Ф, Уќнзи защо ти звъни в къщи?Ф, У“и € гледаше все едно € искаш!Ф... и прочие такива реплики от второкласен филм, всъщност имат обратен ефект. ƒайте кредит на доверие на ваши€ партньор и му в€рвайте, защото той също ви в€рва и ви обича.


ѕричината да пиша за УЌ€кои признаци за изнев€раФ е, че все пак изневерите се случват и когато съвсем случайно се натъкнете на н€кой сериозен признак, може би ще искате да научите повече.  олкото и да е глупаво, признаците на хората, които се впускат в изнев€ра са изумително често повтар€щи се и дори може да се каже класически.

јз съм ги обединил в н€колко по-големи категории.


1.†–азходите.

„есто да имаш Уромантична афераФ води до значително увеличаване на разходите. «а жена това може да е необ€снимо увеличаване на разходите за пазаруване на храна и неща за домакинството. ћъжете често започват да купуват цвет€, подаръци, вечери или стаи в хотел. јз имам при€тел, който задлъжн€ на банки с близо 10 хил€ди лева едва за половин година. ¬ нашето семейство аз и при€телката ми си имаме различни сметки, така че прослед€ването е по-трудно, но определено забел€зах странни покупки, които никога не беше правила.


2.†“елефонът.

ѕри случайно обаждане по мобилни€ телефон, звуците които се чуват наоколо не са характерни за м€стото, където партньора твърди, че се намира в момента. „есто има обаждани€ в странни часове, които са последвани от тих и напрегнат разговор в другата ста€. јко случайно влезете, разговорът р€зко се прекъсва. “€ или той си закупува нов мобилен телефон и го премълчава. „есто Урезервни€Ф мобилен телефон е с предплатена карта. ∆ените пон€кога го съхран€ват в най-трудно достъпното отделение на дамската чантичка, включен Уна вибраци€Ф, Утих режимФ или съвсем изключен. ћъжете си го завират по разни вътрешни джобове с цип или още по-често телефона е в колата. “ой или т€ сключва отделен договор за мобилни€ си телефон, често по причина Уда минава за разход на фирматаФ. “елефонните обаждани€ и —ћ—-ите се изтриват веднага след прочитането им от Уистори€таФ. ќбаждани€, за които знаете, че са се случили в определен час, липсват от Уистори€таФ на обаждани€та. Ќамирате в телефона снимки от места, където партньорът ви не би тр€бвало да е бил или с хора, с които не би тр€бвало да е бил там. “ук искам да вметна, че намирам за важно да се спазва правото на личен живот на всеки. ¬ъобще иде€та да ровиш из чужда чанта, джобове или телефон е малко гнусничка... » все пак признавам, че са ми минавали такива неща през главата, когато случайно забел€зах поне 10 други признака, затова н€ма да съд€ никого.


3.† омпютър, »мейл, —кайп.

¬ днешно време е трудно да се мине без н€какъв тип електронна комуникаци€ при извънбрачните връзки. ќсвен телефоните, основен похват са email, Skype, сайтове за запознанства със съответни€ интерфейс, подпомагащ комуникаци€та. јко случайно сте имали общ имейл (което по принцип е глупава иде€), то изневер€ващата половинка, един ден решава да си направи свой собствен. ѕовечето операционни системи предлагат да запомн€т вашите УпотребителФ и УпаролаФ на имейла ви. √лупав начин за издънка - не го правете:)


—ъщото се отнас€ и до Skype. ћо€та при€телка си беше направила нов акаунт в —кайп. » понеже всички акаунти се запомн€т след едно влизане, то нови€т се мъдреше в списъка с акаунти. ƒоста глупава грешка, предвид на това, че има начини това да се скрие. ”важаеми изневер€ващи, мол€ ви - не правете детински грешки. Ќа нас - другите - наистина ни е много трудно да се правим, че не виждаме такива неща. Ѕъдете малко по-внимателни, защото ни обиждате и наран€вате с държанието си.


ѕредполагам, че е глупаво да го споменавам, но също така не е добра иде€ да държите снимки на ваши€ любим на компютъра в къщи. ƒори сложени в най-затънтената директори€ и папка, те пак са там и е лесно н€кой случайно да се натъкне на т€х Ц има Уистори€Ф, има Учесто използвани програмиФ, обикновено има УкешФ за браузърите, има и други места... јко изневер€вайте, поне си направете труда да УзамететеФ чуждото присъствие.
—тоенето до късно през нощта пред компютъра, дълго след като партньорът си е легнал, направо е класика в жанра. «а изневер€ващи€ е ужасно трудно да се откъсне от комуникаци€та с други€ през различни програми и сайтове...


ѕри€телката ми често прекъсваше р€зко писането на писмо, когато аз влизах в ста€та и се прехвърл€ше на Удруг екранФ. √лупавото е, че дори след един час екранът, стати€та, сайтът, страницата си оставаха едни и същи. » веднага след излизането ми от ста€та, чукането по клавиатурата започваше отново. ќбидно. ƒори специално да не забел€зваш такива неща, действи€та й се набиваха в очите страшно много. ¬€рно е, че любовта е сл€па. —л€па е не само към недостатъците на любовника, а и към страдани€та и чувствата на партньора.


4.†јвтомобилът.

ѕрезервативи в неговата или нейната кола, противозачатъчни в нейната (макар по принцип да не използва). ћои при€тели държат презервативите си скрити точно в колата. » като заговорихме за колата, ще спомена и друго, което често прав€т мъжете Ц махат си детските столчета от колата и разчистват внимателно играчките. ќбикновено колата се поддържа чиста отвътре, защото често се стига до секс в не€.

5.†—екс.

“ова е един от наистина УлеснитеФ за усещане показатели. ¬ тази област нещата варират много, но имат една обща черта - пром€ната:


-†»зведнъж желанието за изпробване на нови сексуални практики нараства.
-†“ой или т€ изведнъж спират да искат секс с други€.
-†“ой или т€ внезапно искат много повече секс от обикновено.

¬същност това е един от първите наистина €сни признаци за съществуваща изнев€ра или за замисл€на може би несъзнателно такава. ≈дин мой близък при€тел ми каза: Ућожеш да правиш добър секс с човек, с когото н€маш проблеми. “ова е човек, когото обичаш и цениш, съответно и той теб, или човек, когото не познаваш Ц например проститутка или еднократна забежка. »маш ли проблеми с н€кого, сексът винаги страда като качество и количество.Ф ѕон€кога аз сравн€вам секса със стрелката на бензиномера в колата - показва колко още "гориво" е останало в резервоара. —ам по себе си сексът не е гориво, единствено показва има ли такова:)
«а изневер€ващите практически е невъзможно да промен€т признаците, свързани със секса. ѕри жените е значително по-€вно и видимо охладн€ването към сегашни€ партньор. ѕо-р€дко се случва да искат разнообразие в секса, обикновено просто не искат секс или го прав€т по задължение, чувствайки се жертви.


ѕри мъжете желанието за нови сексуални практики става по-осезателно. ∆еланието за секс играчки, бельо, нови пози... ќт друга страна, като мъж мога да кажа, че изнев€рата далеч не е единствената причина да искам такива неща.


6.† ласическите УдребниФ неща.

 олкото и да са класически, продължават да се случват посто€нно:


-†“ой се прибират с червило, блест€щ гланц или фон дьо тен по себе си, евентуално мирише на чужд парфюм.
-†“€ мирише на чужд афтършейв.
-†“€ се прибира в къщи с цвет€, подарени й от Удоволен клиентФ.
-†“€ започва да си купува скъпо бельо, което той никога не вижда върху не€.
-†“ой започва сам да си купува бельо:)
-†“€ си промен€ драстично прическата. ѕосле започва да € поддържа редовно.
-†“ой или т€ тръгва на фитнес.
-†“€ внезапно се увлича по йога, пилатес, танци или сетете се какво друго.
-†“€ започва да участва в родителски съвети, събрани€та на които се провеждат вечер.
-†“ой ходи често на делови вечери.
-†“ой или т€ забрав€ да си сложи халката. ќбикновено е той, защото т€ не забрав€:)
-†ѕо€в€ват се необ€сними одрасквани€ на раменете или гърба му или на нейните колене и бедра.
-†¬незапен интерес към друг жанр музика, странно хоби и прочие такива.
-†ќткривате случайно предмети от личен характер, които вие не сте подарили на партньора си Ц пръстен, обеци, колие, портфейл, колан, шал.
-†“€ пази чантата до себе си, даже л€гайки да спи.
-†“ой или т€ е заминал един ден по-рано от колегите си в командировка или фирмено обучение. ћоже и въобще да не е имало такова.
-†“€ внезапно се разхубав€ва, при положение, че откакто се е родило детето не е полагала грижи за външността си.
-†“ой или т€ започва изведнъж да отдава особено и ново значение на външни€ си вид.
-†“€ отива да пазарува хранителни стоки и се връща след 5 часа.
-†“ой излиза на кафе с при€тел и се връща след 5 часа.

7.†ѕри€тели, роднини.

„есто ваши общи при€тели и познати започват да се държат особено. “е или зна€т за изнев€рата, или им е разказано какъв ужасен съпруг или съпруга сте. “ова аз го наричам Уподготовка на общественото мнениеФ и по-често се прилага като тактика от жените. ѕодготовката обикновено включва близки при€тели, родители, брат, сестра. јко е жена, УподготовкатаФ задължително включва и майка й Ц т€ е сигурен съюзник, независимо от обсто€телствата. ѕон€кога се случва изневер€ващите значително да промен€т отношението си към вашето семейство, вашите родители и роднини. ¬ лоша посока, разбира се:)


ѕри мъжете, по-често се случва техните колеги да са в течение на аферите им с колежка. »зумително често се случва мъжете да бъдат видени от общ познат в заведение, в центъра на града или в н€кой ћол. јз лично си об€сн€вам това по два начина. ѕърво: мъжете са горди от красивото си ново УзавоеваниеФ и искат да се фукат. ¬торо: ∆ените, хванали се със УзаетФ мъж искат да бъдат Упоказвани и обгрижвани откритоФ, а не крити като проститутки по мотели и пол€ни.


8.†ѕоведение.

ѕоведението на изневер€ващите често се промен€ значително. ѕричините за това могат да бъдат об€снени от психолог. јз н€мам за цел да задълбавам по темата, само ще избро€ н€колко признака:


-†“ой или т€ н€мат вече доверие на други€, и търс€т съвети от други.
-†¬незапно започват обвинени€ и настойчиви въпроси за в€рност, без да има повод за това.
-†“ой или т€ създават усещането да не се чувстват при€тно в присъствието на други€, посто€нно са раздразнителни и за€дливи.
-†“ой или т€ загубва интерес на дейности в дома.
-†«адават се хипотетични въпроси, от сорта: У акво мислиш, възможно ли е да се обича повече от един човек по едно и също време?Ф
-†“ой или т€ провокира скандали, за да може да "изб€га" от дома.
-†¬незапни открити€ за свободен работен ден, макар и на този ден да е бил или била на работа.
-†„ести откази да се вечер€ след ц€л работен ден навън Ц вече е имало една вечер€ с друг или друга.
-†“ой или т€ внезапно се държат много променливо и Уна настроениеФ.
-†“ой или т€ се измъква от дома тайно.
-†»нтуици€та подсказва, че нещо хич не наред.

 

–Ъ–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А–Є 

 
0 #1 mariela 2011-04-14 09:22
az prijieh tova ama az se samiqvam 4e moje da ima druga no nez da li e taka
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.