Home ўастието е в теб ¬ече обичам думичката "ƒј"
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

¬ече обичам думичката √ледали ли сте онзи филм ДYes manФ? Ќакратко за главни€т герой:

“ой не изжив€ва живота си. »змисл€ си смешни оправдани€, за да отказва на хората около себе си за почти всичко. «акотвен е на скучна работа от години. Ќ€ма при€телка или поне нищо близо до такава. «агубил е любовта на живота си, защото т€ не е могла да живее с човек, който отказва да изживее живота си. ѕовечето вечери в къщи се чувства толкова отегчен, самотен и без капка ентусиазъм, че н€ма желание дори да маструбира:)

ѕрозвуча ли ви познато? ¬гледахте ли се в собствени€ си живот? јз го направих, за да установ€, че откривам притеснително много сходства с геро€ от филма... ≈дин ден той решава да отговар€ на ¬—»„ ќ с УƒјФ.


ѕредлагат ти секс и ти казваш ДƒаФ. “ака се разтоварваш. Ќе е задължително след секс да искаш да се обвържеш за вечни времена, нали? “ова е просто секс. «арежда те с положителна енерги€ и те кара да ходиш усмихнат на следващи€ ден:)

 ан€т те на среща и ти казваш "ƒа".  афе, разговор, сподел€не, из€сн€ване на позиции, при€тно време с друг човек, нови впечатлени€, нова гледна точка, забавно, може би смешно. “ака започва една нова връзка Ц с обикновена среща.

ѕредлагат ти да заживеете заедно и ти казваш "ƒа". “ака връзката се задълбочава. «нам, че повечето хора изтръпват при тази мисъл, но  ј ¬ќ “ќЋ ќ¬ј? ƒа казваш ДдаФ, означава да изпробваш, да откриваш и потвърждаваш себе си във взаимоотношени€та с други€. “ова може да е възможност за нещо повече.

ѕрав€т ти предложение за брак и ти казваш "ƒа". “ака започва нов етап от живота ти.

ѕитат те "»скаш ли да си направим бебе?" и ти отговар€ш "ƒа". “ака се ражда нов живот.


¬еро€тно всичко важно и хубаво започва с "ƒа". ¬ тази кратка думичка е скрит гол€м потенциал за щастие, който може да направи живота ни по-красив и по-богат. »зричайки € по-често, ние имаме възможност да направим партньора и самите себе си по-щастливи.

¬с€ка една връзка е пълна с възможности за повече "ƒаФ-та.

¬ъзползвайте се максимално! » тъй като отрицанието и "ЌеФ-то са ни много присъщи, когато имате възможност да отговорите с "ƒа" или "Ќе", преди да дадете сво€ отговор, замислете се за секунда.


≈то и н€колко класически примера, които заслужават вашето твърдо и ентусиазирано "ƒа":

- јко ви помол€т да изхвърлите боклука, кажете "ƒа" (не се смейте) - хората, които помагат на другите, са по-щастливи.

- јко ви предложат да излезете навън, кажете "ƒа" - щастливите хора прекарват най-малко време в самота, а през по-гол€мата част се социализират.

- јко ви предложат да направите нещо ново, кажете "ƒа" - новите прежив€вани€ ни нос€т свежи позитивни емоции.

- јко ви предложат да се приберете по-рано вкъщи, кажете "ƒа" - щастливите двойки посвещават повече време един на друг.

- јко ви се извин€т, кажете "ƒа, приемам извинението" - щастливите двойки приемат опитите за помирение и продължават напред.

- јко ви помол€т за масаж, кажете "ƒа" - щастливите двойки използват еротичната сила на физически€ контакт.


ѕовече "ƒа"-та ще направ€т връзката ви по-отворена за позитивното, по-богата на прежив€вани€ и взаимно разбирателство.  акво по-хубаво от това!?


» накра€ все пак малко за "ЌеФ-то. » то има своето м€сто. Ќо не забрав€йте, че като казвате "Ќе" на нещо, вие винаги казвате "ƒа" на друго. ¬с€ко ДЌеФ и вс€ко ДƒаФ е избор в определена посока. ѕоредицата от избори, които правим се нарича ∆ивот. Ќад€вам се вс€ко "ƒа" да допринас€ за вашето взаимно ўастие. Ќад€вам се следващи€ път да не откажете още на първата стъпка.

 ажете ДƒаФ и се забавл€вайте с живота си!

(за част от стати€та е използван материал от shtastieto.com)

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.