Home ўастието е в теб «а любовта
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

за любовтаУЋюбовта крепи ¬селената, т€ е в основата на всичкоФ


ћного малко хора са се замисл€ли, какво означават тези простички думи. ¬секи е с нагласата, че ¬селената е прекалено далеч и н€ма нищо общо с неговото житие-битие. Ќо любовта участва във всеки миг от наши€ живот, независимо дали имаме престава за това. Ѕез любовта не може да съществува нищо, всичко е наситено с повече или по-малко любов.  огато любовта е достатъчна, наситеното с не€, е при€тно, хармонично, естетично. ¬ присъствието на любовта се чувстваме здрави, силни, добронамерени, великодушни.  огато любовта не достига, всичко изглежда сиво, безнадеждно, грозно. Ѕез любов ние сме болни в буквални€ смисъл на думата, в€ли, раздразнителни, подтиснати, агресивни, не сме склонни на компромиси. «амислете се, нима всичките ви проблеми в живота не са от липсата на любов?

ѕри това не е важно дали сте обичани Ц тогава също получавате енерги€та на любовта, но в много по-ограничени количества. ћного по-важно е, вие да обичате, и колкото се може повече неща, а най-добре е, ако обичате всичко и всички Ц ще можете ли да се справите с тънките сметки, кой заслужава и кой не? јко успеете, ставате проводник на Ѕожествената Ћюбов Ц Ѕог, който е във вас е неизчерпаеми€т източник на енерги€, стига само да не му пречите с преценки като, този заслужава, а този не. Ќикога не забрав€йте, че всички са деца на Ѕога и “ой обича еднакво всички. Ќо тъй като ни е дал правото на свободен избор, “ой може само търпеливо да чака, кога ще престанем да отмерваме и прецен€ваме.

¬ повечето хора съществува убеждението, че тр€бва да се зареждат с енерги€ отвън Ц за целта търс€т подход€щи енергийни места, от които да черп€т енерги€. ¬сички зна€т, че са деца на Ѕога, и че Ѕог е вътре във т€х, а търс€т енерги€та извън т€х. Ќима е възможно да съществува по-изобилен източник, с който да имаш директна връзка, освен Ѕог, който е във всеки от нас? “олкова ли е трудно да се съобрази, че източниците извън нас са ограничени по всички параметри?

Ќаблюдавайте, защо изстива любовта между двама души Ц защото постепенно се натрупват разочаровани€, обиди и болка, но ако ние дадем, първо на себе си, правото да грешим, а след това дадем и на другите това право, и ги обичаме въпреки техните несъвършенства, какво може да спре любовта. “.е., основната причина е в нашето съзнание, а само ние при достатъчно желание, можем да го променим. ј нали тр€бва да се научим на безкористна любов не само към близките ни хора, които в повечето случи ни стават близки именно защото имаме н€какво хармонично привличане, а да обичаме и тези, които са далеч от нашето битие или откровено ни дразн€т Ц това е на практика, да се обичат и враговете.

ƒайте си сметка, колко отблъскващ е един сърдит и подтиснат човек, и колко привлекателен е един лъчезарен и любвеобилен. «ащо да не станете притегателен магнит за всички, като се научите да излъчвате посто€нно любов Ц хората несъзнателно усещат липсата на тази енерги€ и също несъзнателно се стрем€т към такъв източник. ј забел€звали ли сте, колко по-красив е влюбени€ човек? ј не е ли това най-добри€ начин да се избавите от самотата, при това даващ възможност за гол€м избор? ј какво ще кажете за много при€тели, които н€ма да се чуд€т как да ви използват, защото вие им давате възможно най-доброто Ц любовта?

»ма един много сериозен проблем Ц търсенето на идеални€ партньор, жената с главно ∆ и мъжа с главно ћ. Ќе, че той не съществува, но очаквани€та са прекалено големи и всеки един проблем може да накара н€кои хора да се откажат дори и от идеални€ партньор. —ъщевременно, ако се научите да обичате всичко и всички, и започнете да излъчвате посто€нно любов, това означава, че сте направили необходимите промени в себе си и дребните недостатъци н€ма да ви прав€т впечатление. “огава идеален партньор може да бъде между хора, с които имате гол€мо привличане. “ака че, не се впускайте в търсенето на илюзии Ц ваши€т идеален партньор може да има задачи далеч от вас и пътищата ви изобщо да не се пресичат. «атова положете усили€ и създайте хармонична връзка, а не си мислете, че все не ви върви в живота.

«атова Ц обичайте, въпреки всичко! ќбичайте, с€каш никога не сте били наран€вани!

(в стати€та са използвани части от стати€та "«а любовта" на yosif.net)

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.