Home ўастието е в теб «акон за Ќ≈-привличането
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

«акон за Ќ≈-привличането√ледали ли сте Д“айнатаФ? ƒо днес си мислех, че всеки е гледал този филм, но разбрах, че далеч не е така. »ма го на много места в нета, свалете си го и му хвърлете едно око Ц може да го приемете или не, но все нещо ще ви остане от него. ‘илмът е едно добро начало за търсещите. Ќаправен е попул€рно и е така структуриран, че за всекиго има по нещо. «а мен най-хубавото във филма е, че ме прави оптимист. ј да бъдеш оптимист е първата важна крачка към новото бъдеще. ћоже да си говорим часове и часове на вс€какви духовни теми, но ако сме подтиснати, негативни и депресирани Ц никаква полза от всичко казано. «нам го от собствен опит Ц безброй пъти съм ревал като ученичка, въпреки че би тр€бвало да съм израснал над такива ДдреболииФ като депресиите. ¬сички ние чудесно знаем, че да си депресиран е наистина тежко състо€ние, така че н€ма да прав€ опити да ги омаловажавам. ¬ такъв момент всичко, което повдига настроението и ни води към оптимизъм е полезно.

јз ще разгледам едно следствие от Дзакона за привличанетоФ, който се раз€сн€ва във филма. Ќакратко: «аконът за ѕривличането гласи, че привличаш това, към което насочваш вниманието си. “ук идва и едно твърде основно за хора в нашето състо€ние следствие: ќбръщайки внимание на нещата, които ни прав€т нещастни, привличаме още повече от т€х! «вучи малко отвлечено, но това не го прави по-малко валидно. ћислите посто€нно за това колко сте нещастни, прецакани от живота, каква ужасна жертва сте и познайте какво си казва Донова, което дава нещатаФ: Д’ъммм! «начи те кефи това?! ќ , получаваш още от него Ц запов€дай!Ф  акво или кой е Донова, което дава нещатаФ? Ќаречете го както искате... јко сте в€рващ Ц наречете го Ѕог, ако сте атеист Ц наречете го ¬селена, ако сте философ Ц висше јз. “ова далеч не е важно, важен е резултатът, а той накратко е: мислите, че сте зле и ставате все по-зле. » това н€ма край! ћоже да ставате все по-зле и по-зле и накра€ да ви хрумне дори да се самоубиете. ѕрактически н€ма граница за това колко зле може да се чувствате. јко поне веднъж сте усетили този механизъм в действие (а аз знам, че поне веднъж сте го усетили, щом сте тук и четете това), то бихте могли да предположите, че има и обратен механизъм: н€ма край на това колко добре може да се чувствате! ѕреди време аз се запитах дали това не е възможно и си поставих за цел да провер€. ќпитвах се посто€нно да намирам хубавото във вс€ка ситуаци€. —утрин се събуждах и вместо да си спомн€ колко несправедливо са се отнесли с мен, казвах си: Дќбичам всичко в живота си! ќбичам дори нев€рната си жена! ќбичам себе си! ’аресвам всичко в живота си и в€рвам, че има смисъл.Ф ѕърви€т ден щ€х да се разсме€ от собствените си твърдени€, после пък ми се доиска да заплача. Ќа излизане от къщи обаче забел€зах за сефте от много време колко е при€тно утрото. ѕосле даже се усмихнах на съсед. Ќа път към работата не се €досах на онези, които ме засичаха с колата. Ўефът не усп€ да ме €доса, работата ми спореше... јз вече не б€х жертва, исках пак да живе€. » всичко започна от малкото усилие да се престор€ на оптимист. ƒј, признавам Ц първите дни само се преструвах, играех рол€. ѕосле започнах да се вжив€вам неусетно в рол€та. «наете ли какво забел€зах? Ќещо наистина странно: јз започнах да излизам от дупката, правейки се, че вече съм изл€зъл от не€. » един ден разбрах, че наистина съм изл€зъл.

Ќашите мисли създават нашата реалност. Ќие можем да си мислим, че сме добре в момент, в който въобще не сме добре и лека-полека нещата започват да се оправ€т наистина. ѕомните ли какво казват нашите баби: Д¬нимавай какво си пожелавашФ... ≈, пожелайте си всичко най-хубаво и само гледайте какво ще стане:) јко обаче се съпротивл€ваме срещу нещо, то ние само усилваме неговото действие! “ова означава, че нещата, които не харесваме, стават по-силни.  олкото повече енерги€ влагаме в омраза и съпротивление към негативните обсто€телства, толкова по-силни и мощни стават те. Ќезнанието на това об€сн€ва и защо толкова много хора живе€т в дълбока депреси€ и отрицание. Ќ€ма значение колко трудно би могло да е в началото, тр€бва да се научим да игнорираме нещата, които не харесваме и да пренасочваме вниманието си към тези, които ни прав€т щастливи. »скате ли примери? јз престанах да гледам лошите новини по телевизи€та. Ќе слушам гадостите и по радиото. Ќе искам вече да знам колко души ў≈ загинат от катастрофи тази година или че цените на газта и парното ў≈ се покачат, че не знам си кой гангстер бил застрел€н... —трем€ се посто€нно да се обграждам с хубави неща, хубава музика, при€тна атмосфера. » това започна да дава резултати... ѕреди се наричах ДреалистФ, но както се досещате б€х песимист. —ега, въпреки ужасните на пръв поглед събити€ в живота ми, започнах да разбирам случващото се, да го приемам и постепенно да ставам оптимист за бъдещето. Ќ€ма да ви баламосвам Ц не става за ден или два, иска се известно посто€нство. Ќ€ма да ви баламосвам и че посто€нно всичко ми е наред и се сме€ до припадък... »мам своите трудни моменти като всеки от вас, но искам да в€рвам, че всичко е за добро и го приемам от тази гледна точка.

«а да продължим живота си напред, необходимо е да простим. ѕо възможност напълно. ќтказът да простим блокира енерги€та на доброто и чистото.  огато ви е трудно да простите, винаги си спомн€йте, че това е същи€т човек, който до вчера сте обичали искрено, единствено не сте знаели за част от подробностите на негови€ личен живот. јко пък ви е по-удобно, гледайте на прошката като на инвестиране в по-добро бъдеще вместо като насто€ща саможертва.

”спех в прошката и изграждането на положителен св€т около вас! ¬ие го заслужавате.

 

–Ъ–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А–Є 

 
+2 #4 ¬ладо 2013-10-28 11:22
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
+1 #3 —он€ 2012-09-26 13:16
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
0 #2 »дар 2012-05-17 15:10
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
+3 #1 ћихаил 2011-03-10 13:17
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.