Home —емейство ќт какво се нуждае всеки брак
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

ќт какво се нуждае всеки бракЋюбовта наистина е началната искра, но в годините бракът има нужда от доста други неща.


Ќ€колко истини, които може би (не) знаете.


ѕопул€рната песен може и да казва "¬сичко, от което имате нужда, е любов", но брачните партньори зна€т, че това не съвсем в€рно или поне не изц€ло.


Ћюбовта наистина е искрата, ко€то прави желанието за брак реалност, но не т€ е причината мъжът и жената да остават заедно година след година, да преодол€ват заедно преп€тстви€та и свадите, да имат деца.
Ќезависимо дали сте заедно от година, от десет или ц€л живот, има н€кои "тайни", които наистина прав€т възможно бракът да продължава.

≈дна обща снимка на видно м€сто
Ќе, тази от сватбата не се брои. ћоже да е н€ко€ от почивката ви или от танците на нечи€ чужда сватба. ƒобре е да не е по-стара от 5 години Ц така т€ ще покаже, че желанието и на двамата партньори да бъдат заедно не е изчезнало.

Ўега, ко€то само вие двамата разбирате
Ѕез чувство за хумор едва ли нечии отношени€ могат да просъществуват. јко сте заедно от години, не е проблем да намерите н€каква закачка, чийто истински смисъл да знаете само двамата. “ова може да е дори една от вашите малки тайни.

—порете, но не се карайте
Ќе може винаги да сте на едно мнение, но това не означава, че тр€бва да участвате в караници, които не стигат доникъде освен да изнерв€т и двете страни. јко усетите, че несъгласието ви прераства в кавга, спрете и отложете разговорът. ќпитайте отново на следващи€ ден Ц ако отново не се получава, отложете отново. ¬се н€кой ден този разговор ще завърши Ц по един или друг начин.

Ќапомн€йте си, че се обичате
ѕсихолозите са доказали, че на всеки е при€тно и да чува и да казва "ќбичам те!". ћоментите преди заспиване или след събуждане са особено подход€щи.
ƒумите могат да бъдат заменени и от жестове. ј ако с времето намерите "свой" специфичен начин да покажете, че любовта не е изчезнала, това ще добави още цв€т на връзката ви.

—вер€вайте пон€кога часовника
ƒори и бракът просъществувал десетилети€ периодично се нуждае от проверка.
јко например партньорът ви ви постави дори своеобразен ултиматум...
да избирате между нещо във ваши€ личен живот и брака ви, ще се наложи да избирате, независимо дали ви харесва. ѕодобни моменти наистина са показателни има ли още бъдеще в един брак или не. ¬ крайна сметка винаги можете да избирате да останете ли заедно или да се разделите.

—портувайте и се разхождайте заедно
«аети€т човек има нужда и от повече почивка. ќпитайте се да намерите н€какво спротно занимание, което допада и на двамата или просто се разхождайте заедно. ѕри€тно прекараното време с н€кого значи не само при€тни спомени, но е и "храна" за връзката ви.

»скайте помощ пон€кога
Ќезависимо колко добре се познавате, никога и никой не може да каже, че винаги знае какво иска негови€ партньор. ¬секидневието пон€кога е трудно и постав€ преп€тстви€. јко усещате, че не можете да се справите сами, поискайте помощ от половинката си. јко не € получите веднъж е без значение за брака ви, но ако ви се отказва всеки път, дали пък съвместно бъдеще изобщо има...

Ѕъдете заедно, но и по отделно
¬секи човек има свои лични интереси, хоби. ¬€рно е, че общите интереси и занимани€ заздрав€ват връзката, но пък прекомерните опити да сте все заедно могат да се окажат отрицателни. „овек има нужда от свое време. ”важавайте това желание у сво€ партньор. “ака дори ще цените повече съвместно прекараните часове.

ѕриемайте, че сте различни
ѕри първите си срещи с н€кого винаги се опитваме да разберем какво той/т€ харесва и какво не. “ова не бива да се промен€, след като бракът вече е факт. јко половинката ви например обича да пътува до разни места с историческа стойност или да ходи по музеи, опитайте и вие Ц може да се окаже, че ще намерите в това при€тни усещани€ и за вас.

«аедно преодол€вайте преп€тстви€та
ј такива има или ще има във всеки брак. ћинете заедно през т€х и това наистина ще влее сили на желанието ви да останете заедно. ƒори ще станете по-близки колкото повече пъти успеете да се справите с трудностите.

(автор  атерина Ќайденова, www.selenabg.com)

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.