Home –азмисли ѕринцът на б€л кон
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

ѕринцът на б€л кон“ака се случва, че напоследък все по-често се сблъсквам с размишлени€та на дами, че готините мъже са изчезнали заедно с белите коне модел ДпринцФ. ћога да се съглас€, защото така е най-лесно или малко да поразсъждавам, макар и с риск да си навлека смръщени погледи.


јз съм мъж и ако искам да срещна жена мога да направ€ н€колко неща Ц да отида в клуб, да вл€за в подход€щ уебсайт и да си потърс€, да приема предложението на при€тел за парти с много алкохол и непознати жени, да отида на м€сто, за което знам, че радва жените и да заговор€ н€ко€.  ато всеки нормален мъж знам, че запознанство на н€кое от изброените места би могло да доведе до секс, но съвсем не е задължително да срещна половинката на живота си. јз н€мам проблем с това. Ќ€мам никакви очаквани€, затова често се изненадвам при€тно и се радвам на живота и жените.

“и си жена. » като жена искаш секс също като мен. ќтиваш на подобно м€сто като мен. ƒотук всичко изглежда еднакво. “очно тук започва основната разлика Ц аз отивам без особени очаквани€, а ти Ц изпълнена с такива. «а мен при€тен разговор, питие, танц и след това любезен отказ са също толкова веро€тни и приемливи, колкото и при€тен разговор, питие, танц и след това секс. јко всичко завърши със секс, аз не очаквам непременно на сутринта да се събуд€ до влюбена в мен жена, ко€то иска да изкара живота си с мен. » ако нещата между нас не потръгнат, н€ма да ми хрумне да си кажа, че всички жени са еднакви. јко не се стигне до секс, също не драматизирам, нито си прав€ генерални изводи. Ќе казвайте на глас, но си отговорете честно пред себе си: какво бихте си помислили, ако мъж ви откаже секс?

ƒами, ако под Дсвестни мъжеФ разбирате такива, които на първа среща ще вид€т красивата ви душа и ще ви подар€т диамантен годежен пръстен на втората среща, значи съм принуден дон€къде да се съглас€, че са на изчезване. Ќа това му казвам Дпроблем с очаквани€таФ. Ќагнет€ването на големи очаквани€ във връзката още в самото й начало плаши мъжете. » вие бихте се уплашили, ако до вас се по€ви н€кой почти непознат, който с думи или действи€ покаже, че от вас се очаква да му оправите живота, с който сам не може да се оправи. » който ви поиска нещо, което съществува само във фантазиите в зам€на на при€тните уж и за двамата мигове.  огато н€кой те плаши така, какво правиш? ѕазиш се от него, започваш да му се обаждаш все по-р€дко и накра€ дори б€гаш. ћеханизмът е изключително прост и е потресаващо колко малко се знае за него. «атова просто спрете да плашите мъжете. —прете да очаквате от жив човек да изпълни детската ви фантази€ и се понесете по вълните на ∆ивота, наслаждавайки му се. ѕотърсете сво€та »стина и своето ўастие.  олкото повече се радвате (което не значи само секс), толкова по-близо сте до мъжа, който с радост би споделил живота си с вас без дори да се налага да казвате или правите нещо различно от онова, което обичате да правите. «нам го, защото съм мъж. » ако това не е първи€т срещнат мъж не означава да дамгосате всички останали като кофти. јко мъжът до вас не е The One, вие бързо ще го разберете и дори н€ма да ви се наложи да стигате до ДсложниФ разговори. “ака всички ще са доволни, а и ще сте се позабавл€вали, което действа отлично на духа и т€лото.

»ма ли наистина лоши мъже? ƒа, има. » ако ги търсиш, със сигурност ще ги намериш. ѕо мои наблюдени€ жените често ги търс€т, без да признават това дори пред себе си и веро€тно затова са изненадани, когато ги получат... јко очакваш всеки следващ мъж да е като всички и да те изненадва единствено с нещо още по-непри€тно, така и ще става. »ма ли край това? Ќе. »скаш Ц получаваш. ћислиш посто€нно Ц реализира се. —трах те е Ц веро€тно ще се случи. ”жасена си Ц то вече е в живота ти. ¬сичко започва от главата. ќт мислите и очаквани€та. јко преди да срещнеш други€ не си намерил смисъл и радост, то н€ма да се случи и когато се съберете. ћол€ ви заради вас самите Ц отпуснете се, радвайте се и забравете за очаквани€та. ћоже да се получи, а може и не... но и в двата случа€ ще бъде хубаво.

 огато разбрах какво се случва с моето семейство, пред мен стоеше тежък избор:
- да пов€рвам, че жените са ужасни и студени същества, на които никога не може да се има доверие
- »Ћ» да избера да пов€рвам, че жените са прекрасни

»збрах второто, въпреки всичките аргументи против, идващи от разума и винаги ще се радвам за избора си. ∆ивотът ми се отплати като ме срещна с не една прекрасна жена. Ѕлагодарен съм на всички т€х за подкрепата и хубавите моменти заедно. Ѕлагодар€ и на жената, ко€то е до мен сега.

Ќаистина много ми се иска да ви предам своето убеждение, че Д¬сичко, което ни се случва е за доброФ. ¬сичко, включително и онова, което ще наречете Дфеноменална гадостФ се случва за добро. јко тр€бва да използвам думите, казани от друг: Д огато пред нас се затвори една врата, н€къде другаде се отвар€ другаФ. ¬секи проблем е и възможност. “ака е. ѕотвърждавам го. »ма обаче и н€кои особености. јко ви радва да си мрънкате колко зле се развива ∆ивота ви, колко кофти са представителите на други€ пол и колко несправедлив е —ветът изобщо, то със сигурност ще намерите хил€ди доказателства за това твърдение. Ќ€ма да ви разубеждавам в противното. “р€бва сами да откриете оазиса на Ћюбовта. ѕром€ната, действието и развитието са есенци€та на ∆ивота. ¬€рвам, че сме родени да се забавл€ваме и творим, за да правим ∆ивота си шарен, забавен и интересен. » за да обичаме. ѕов€рвайте го и вие и това ще бъде онази отворена врата, ко€то всеки от нас търси.

јко отказвате да приемете от ∆ивота друго, освен най-доброто, накра€ ще го получите.

¬ Ћюбовта никога не съм приемал друго, освен най-доброто. » винаги съм го получавал. Ѕлагодар€!

ћожеш ли да срещнеш Ћюбовта? ƒа. ѕожелавам ви го! 

–Ъ–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А–Є 

 
+1 #4 —он€ 2013-07-25 13:20
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
0 #3 нели 2013-07-14 06:39
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
+2 #2 «ј’ј–»Ќ ј ѕ≈“–ќ¬ј 2013-06-07 19:10
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
+2 #1 —он€ 2013-06-06 16:26
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.