Home –азмисли —ъквартиранти
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

—ъквартиранти»ма един доста разпространен мит. √овори се, че повечето двойки, преживели изнев€ра се раздел€т. ¬същност далеч не е така. Ќай-често те се превръщат в съквартиранти.

“е обитават един апартамент или къща, полагат грижи за децата, хран€т се на една маса, гледат един телевизор, често дори сп€т в едно легло. «а повечето съседи изглеждат като нормална двойка. Ќо има неща, които ги отличават от нормалните двойки. ≈дното е разрушеното доверие между т€х, другото - че не прав€т секс. ѕостепенно тези съквартиранти се отчуждават един от друг и след време не могат да си спомн€т какво ги е свързвало преди години. ѕомн€т само горчилката и разочарованието. Ќатрупаното напрежение често води до прескачане на искри. Ќ€ма € и сексуалната енерги€, ко€то да помогне за обедин€ването на двамата. »ма само две сенки, които полагат усили€ да не се срещат в т€сното пространство на жилището.


 акво причин€ват двамата съквартиранти на децата си? —ъс сигурност ужасни неща.  ато начало потресаващ ролеви модел, в който мама и татко никога не се докосват. јко случайно се докоснат, веднага се дърпат р€зко. ¬ добри€ случай са студени и с фалшива любезност един към друг като глътнали бастуни английски икономи. ¬ лоши€ случай си крещ€т и се наричат с обидни имена. ƒори не искам да споменавам за онези, които се би€т! ѕсихическите травми, които младото съзнание ще понесе, се отбел€зват като дамгосани в главата му. » то на свой ред един ден ще повтори грешките на родителите си, въпреки тържествената клетва, ко€то си е дало да не го прави.

—ъквартирантите не се интересуват от други€. ѕо-скоро биха помогнали на случаен минувач на улицата, отколкото един на друг. ѕо-скоро биха се заинтересували от съдбата на съседката от трети€ етаж или колежка, отколкото от гол€мо постижение на други€. Ѕиха се натъжили, че има деца в јфрика, които гладуват, но за нищо на —вета не биха видели сълзите в очите на други€ и мъката, ко€то му причин€ват. ѕък и т€ е заслужена все пак:)

≈дин ден проум€х, че съм се озовал в рол€та на съквартирант. —танало беше бавно и дон€къде неусетно. √ледах как жената, с ко€то ни свързваше нещо страхотно, сега се подготв€ за срещи с други€. «апочва с обезкосм€ване. ѕосле оформ€ веждите. –азглежда си внимателно лицето в увеличително огледало и маха н€колко черни точки. ѕосле следват маски за лице Ц обикновено повече от една, зависи с колко време разполага. √рижливо изкъпване с Дхубави€Ф душ гел, балсам за коса. ѕон€кога антицелулитен гел. ћаникюр, педикюр, прическа. Ѕельото е ново и секси. ќблеклото също...  огато живееш с н€кого 10 години, започваш да забел€зваш вс€ка малка подробност.

ѕредполагам, че преди доста години е правела тези усили€ и за мен. ¬същност съм сигурен, че ги е правела. ¬еднъж, докато още си говорехме по тези теми, т€ ми беше казала: ДЌе исках да се обличам всеки ден секси и да полагам специални усили€ да ти се харесам. »сках да ме харесваш такава, каквато съм Ц с домашните дрехи и разчорлена.Ф ¬същност аз си € харесвах, но това е друга тема. —ега просто се питах защо ли подготовката за други€ пон€кога трае цели 2-3 дни... Ќ€ма ДчестноФ и ДнечестноФ, нали? јко поне малко съм започнал да израствам, би тр€бвало да й пожела€ при€тно изкарване. Ќо €вно още не съм. »зпитвам болка да гледам как жената, ко€то още значи много за мен, се приготв€ за други€. Ќе е ревност. ѕросто болка, че нещо толкова красиво си отива. „е се опетн€ва нещо, което съм мислел, че е стойностно.

“огава разбрах, че тр€бва да си тръгна. јлтернативата е агони€. јгони€та на човек, който тр€бва да играе рол€та на съквартирант, докато в този момент сърцето му се къса. »зглежда още не съм се научил да бъда любезен съквартирант.

√овори се, че повечето двойки, преживели изнев€ра се раздел€т. ¬същност далеч не е така. Ќай-често те се превръщат в съквартиранти. “е обитават един апартамент или къща, полагат грижи за децата, хран€т се на една маса, гледат един телевизор, често дори сп€т в едно легло. «а повечето съседи изглеждат като нормална двойка.

»де ми да се пръсна от мъка!  ога станахме съквартиранти? Ќаправих ли всичко, за да не се случи?
’ора, борете се да не стигнете до тази ситуаци€! Ќе отлагайте, не бавете, не мрънкайте! ѕов€рвайте ми, не ви тр€бва да ставате съквартиранти.


ѕожелавам ви повече успех, отколкото имах аз!


 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.