Home –азмисли  атастрофа?
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

 атастрофа? “ази нощ сънувах и по случайност запомних сън€:) » така... јз сед€ и си говор€ с н€кого в едно кафене, на маса до прозореца. ѕрозорецът гледа към Д÷ариградско шосеФ в района на УѕлискаФ. ѕо двете ленти лет€ха коли с висока скорост. ѕо едно време една сравнително малка кола се удари близо до нас в мантинелата между лентите. Ќе вид€х човека в не€. Ќ€как си той €вно е бил жив и здрав. “ака става в сънищата:) “ова, което ме притесн€ваше през ц€лото време беше да не се удари още н€кой в него. ѕосто€нно прелитаха коли с наистина ужасно висока скорост. «а щастие все им се разминаваше. ѕосле се събудих.

 огато катастрофираш в ∆ивота, изведнъж виждаш нещата от различна перспектива. »зведнъж спираш смачкан, а всички продължават да лет€т около теб. «апочваш да се питаш: Д«ащо ми беше да бързам толкова?!Ф  ъсно е за такъв въпрос, разбира се, но по-добре късно, отколкото никога.  ъде толкова ще стигнем, ако продължаваме да бързаме? Ќа Дќрлов мостФ?!  аква тъпоти€! ƒругите бързаци-шофьори майсторски те заобикал€т в устрема си, полагайки нарочни усили€ да не спрат, защото ще тр€бва да ти помагат, да се интересуват от теб, а не само от себе си, да слушат твоите сълзливи разкази. ƒа √”Ѕя“ време, в което могат да бързат, за да вземат още нещо от ∆ивота. ѕостепенно започваш да разбираш, че единствените, които зна€т нещо различно за нещата около себе си не са хората, които са най-бързи Ц те просто стигат по-бързо на Дќрлов мостФ. “ова са хората, които са се ударили. “е вече карат по-бавно и внимателно, въпреки че отвс€къде им свиркат и им се подиграват. –адват се и на малкото, което ∆ивота им поднас€, гледат с широко отворени очи и свалени слънчеви очила. ƒа, имат грозно ремонтирани ламарини на колата, често избират заобиколен път и малки красиви улички, но между скрапа на колите им се кри€т отворени сърца. ќбикновено кърв€щи от удара, но големи:) ≈динственото, от което тези хора се опитват да изб€гат е мисълта: Д» мо€та кола беше красива и бърза доскороФ. “ази мисъл често прави нощите им безсънни. „уд€т се какво ли би станало ј ќ... „уд€т се още ще имат ли нова кола н€кога? “ози път ще € изберат да е по-сигурна. » ще € поддържат редовно. ўе й смен€т маслото по-често, ще € глез€т, ще й куп€т нови джанти, ще € вод€т на автомивка редовно...Ф

јз питам: » за какво? «а да се включим отново в надпреварата за Дќрлов мостФ? Ћошо н€ма, ако това ви харесва. ј какво би станало, ако решим да спрем колата и да слезем? ƒа останем незащитени от всички тези брони и ламарини. ”жас! ¬секи би могъл да ни нарани много лесно! » какво от това? «а къде и за кого се пазим? ƒокато посто€нно се пазим от грешки, ∆ивотът лети към Дќрлов мостФ. јз казвам: нека започнем да грешим и да не ни пука от това. Ќека започнем да живеем както си искаме.

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.