Home –азмисли ¬нимание мъже! Ќа път сте да загубите жена си!
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   


¬нимание мъже! Ќа път сте да загубите жена си!

јко описаните по-долу симптоми съществуват вече във вашата връзка, то

¬Ќ»ћјЌ»≈ ћЏ∆≈: вие сте на път да загубите жена си съвсем скоро! Ќе се шегувам!

—имптоми:

- “€ често ви се сърди. ѕоводите обикновено са дребни.
-† аквото и да направите, т€ все е недоволна от вас. ƒори да направите точно това, което т€ иска от вас Ц пак сте в немилост.
-†ќбвин€ва ви за всичко лошо, случило се във вашата връзка от започването й до ден днешен.
-†ќбвин€ва вас за лошото си поведение към самите вас.

-† азва ви и ви показва, че се чувства като жертва.
-†„есто е негодуваща, обидена, намусена, УдръпнатаФ.
-†Ќапоследък е загубила дон€къде или съвсем интерес към секса с вас.
-† азва ви, че може би имате нужда от почивка един от друг.
-† азва ви, че не издържа повече така.
-† азва ви, че има нужда от време Уда намери себе сиФ.
-†¬иждате €, че плаче тайно.

»ма и други признаци, но схванахте общата иде€...

¬Ќ»ћјЌ»≈ ћЏ∆≈: вие сте на път да загубите жена си съвсем скоро! —ъбудете се от др€мката! —прете да си завирате главата в п€съка. ¬ашата жена е на път да ви напусне или да накара вас да си отидете. —коро н€ма да имате семейство и може би ще виждате децата си само за н€колко часа в седмицата. Ќе подцен€вайте сериозността на положението нито за момент. ∆ена ви планира скорошна разд€ла. јко не си тръгне т€, то ще направи живота ви такъв ад, че накра€ вие ще вземете решение да си тръгнете.

 акво да Ќ≈ правите?

Ќе се подмазвайте. Ќе се умилквайте. Ќе се хващайте за жена си като удавник за сламка. Ќе € задушавайте с любовта си. «нам прекрасно, че € обичате много... «а съжаление т€ не го чувства. » дори да го чувства, не дава пет пари за това. “€ се чувства жертва. ∆ертва на вас и вашата връзка. “€ се чувства като затворник и единствената й мисъл е да изб€га, да забрави. ћоже дори да опита глупости като алкохол, наркотици, лекарства, безразборен секс, самоубийство. Ќезависимо, че ви казва, че не прекарвате достатъчно време със семейството си, т€ всъщност не ви иска в момента наоколо. »ска почивка от вас. “€ се чувства притисната от вас и ваши€т внезапен възобновен интерес към не€. “€ иска да € оставите на мира, може дори физически да се отвращава от смешните ви усили€. ѕовечето мъже в тази ситуаци€ реагират по един и същи начин Ц започват да се прибират навреме в къщи, да готв€т, чист€т, перат, да прекарват повече време с децата, да се интересуват от хобито на жена си, да търс€т разговори с не€, да й угаждат, да € поощр€ват да излиза и вижда с при€тели... ћъже, дълбоко в себе си вие знаете, че започвате да губите жена си, нали? ѕаниката ви кара да се чудите какво да направите, мозъка ви е нагр€т до червено, опитвайки се да намери УрешениеФ.  ато начало се успокойте и спрете да търсите решение Ц такова н€ма. Ќ€ма готова рецепта. —егашната ситуаци€ е резултат от натрупване на малки неща от години. ƒа се Уоправ€тФ нещата може да отнеме много време. Ќо като начало Ц престанете да правите смешни усили€ да й се харесате по “ќ«» начин. ѕо-скоро бъдете себе си и бъдете честни с не€, пък Укаквото саб€ покажеФ. “€ ви е харесала преди време, защото сте били себе си. —ега не ви харесва, защото с времето сте започнали да изневер€вате на себе си. ћоже би е добра иде€ да посетите семеен консултант или курс.

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.