Home –азд€ла / –азвод »знев€ра.com - помощ при изнев€ра
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

“ози сайт е за изнев€рата. ћилиони от нас живе€т милиони фалшиви животи и само едно телефонно обаждане, една случайна среща или изпусната дума ни дел€т от неописуемата болка, причинена ни от близък човек.

ўе съм тук, за да ви помагам.
ўе бъда до вас†докато преодолеете изнев€рата.
ўе бъда честен с вас.
ѕознавам болката от изнев€рата.
»скам вие да продължите да живеете и да обичате.


—ъбудете се! ¬земете ∆ивотът в ръцете си! Ќе позвол€вайте болката да ви пречупи! ѕроумейте случващото се! ќцелейте, заради вас самите!

јко търсите отмъщение, това е грешното м€сто. Ќе подкреп€м и наемането на детективи и вс€каква форма на следене. ¬€рвам, че всеки има право да сгреши и дори в грешката си има право на личен живот. Ќе съм психолог, а обикновен човек, прежив€л изнев€рата на жена си.†ўе ви†съчувствам истински и да ви разкажа как аз и много други като нас се справ€ме с проблемите, свързани с изнев€рата и последстви€та от не€. јко вече са ви изневерили, аз ще опитам да ви помогна да преминете през ада и да оцелеете. јко вие изневер€вате, аз ще изслушам вашата изповед и ще опитам да ви помогна да спрете да го правите заради вас самите и заради хората около вас. »скам да ви помогна да се отърсите от лъжите и да заживеете отново стойностен и честен живот. ¬€рвам силно, че дори да сгрешиш, можеш пак да бъдеш „≈—“≈Ќ с партньора си.

 акво ще намерите в сайта?

ўе разберете, че ваши€т случай не е единствен и ако действате правилно и навреме, бихте могли да превърнете този тежък момент в живота си в едно от най-хубавите неща, които са ви се случвали. ”спех!

¬ последните години изнев€рата се е превърнала в широко разпространена и дори дон€къде приемлива епидеми€.  огато преди време се събудих от др€мката, наречена Умой животФ, установих с удивление, че ние хората можем да бъдем много прикрити и двойнствени. ћожем да живеем с лекота повече от един живот едновременно и това не ни тежи кой знае колко. » не е ли това нормално?

«ащо днес за хората става все по-трудно да са верни на връзката си? “ова предизвиква и други въпроси: «ащо н€кой въобще решава да се обвърже и след това да абдикира от задължени€та си към връзката, не е ли по-умно и по-честно въобще да не се обвързва? ¬същност случилото се - случило, но защо след това хората избират да продължат да†бъдат нечестни? Ќе в€рвам във вечната и фатална любов, но честността във вс€ка връзка е важна, дори когато да бъдем честни означава да си признаем, че не обичаме вече партньора си.

»ма въпроси и за човека, на когото са изневерили: Ќаистина ли мислите, че само Ддруги€тФ е виновен? ўе имате ли силата да обичате отново този, който ви е изневерил? ўе се справите ли с огромната пропаст, зейнала в доверието между вас? «ащото вс€ка връзка се крепи на н€колко неща, като едно от най-важните е доверието. Ћипсата на доверие е смъртоносна за вс€ко отношение между хората, още повече това се отнас€ за романтична връзка. ƒоверието е в основата на вс€ка успешна връзка, дори т€ да е бизнес партньорство.  огато доверието в една връзка е загубено, връзката започва бавно, но сигурно да губи смисъла си. ƒоверието може или да прекрати дадена връзка или да € накара да съществува. ўе може ли наранени€т партньор да преглътне станалото и да опита да възстанови връзката? ¬еро€тно в н€кои случаи би било възможно, ако опитаме да разберем причините за изнев€рата и успеем да се издигнем над не€ и да бъдем щастливи, въпреки не€. “ова обаче въобще н€ма да е лесно и определено н€ма да си струва, ако не сме напълно убедени, че и двамата партньори ще полагат нужните усили€ за развитие на връзката и занапред.

»скам да ви помол€ и вас за подкрепа с честни писма и коментари, за да помогнем на хил€ди други в нашето положение. Ќ€ма да толерирам нецензурни изказвани€, едностранчиви обвинени€ и насаждане на антагонизъм между половете! јко искате единствено да плюете срещу партньорите си, търсете друг сайта за това.

 
–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.