Home ѕризнаци за изнев€ра
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

ѕризнаци за изнев€раќще в началото ми се иска да кажа, че да търсиш посто€нно признаци за изнев€ра в сво€ партньор е болестно състо€ние и най-добре е да се обърнете към специалист. ѕосто€нното нат€кване У“и май ми изневер€ваш, а?Ф, Уќнзи защо ти звъни в къщи?Ф, У“и € гледаше все едно € искаш!Ф... и прочие такива реплики от второкласен филм, всъщност имат обратен ефект. ƒайте кредит на доверие на ваши€ партньор и му в€рвайте, защото той също ви в€рва и ви обича.


ѕричината да пиша за УЌ€кои признаци за изнев€раФ е, че все пак изневерите се случват и когато съвсем случайно се натъкнете на н€кой сериозен признак, може би ще искате да научите повече.  олкото и да е глупаво, признаците на хората, които се впускат в изнев€ра са изумително често повтар€щи се и дори може да се каже класически.

јз съм ги обединил в н€колко по-големи категории.


1.†–азходите.

„есто да имаш Уромантична афераФ води до значително увеличаване на разходите. «а жена това може да е необ€снимо увеличаване на разходите за пазаруване на храна и неща за домакинството. ћъжете често започват да купуват цвет€, подаръци, вечери или стаи в хотел. јз имам при€тел, който задлъжн€ на банки с близо 10 хил€ди лева едва за половин година. ¬ нашето семейство аз и при€телката ми си имаме различни сметки, така че прослед€ването е по-трудно, но определено забел€зах странни покупки, които никога не беше правила.


2.†“елефонът.

ѕри случайно обаждане по мобилни€ телефон, звуците които се чуват наоколо не са характерни за м€стото, където партньора твърди, че се намира в момента. „есто има обаждани€ в странни часове, които са последвани от тих и напрегнат разговор в другата ста€. јко случайно влезете, разговорът р€зко се прекъсва. “€ или той си закупува нов мобилен телефон и го премълчава. „есто Урезервни€Ф мобилен телефон е с предплатена карта. ∆ените пон€кога го съхран€ват в най-трудно достъпното отделение на дамската чантичка, включен Уна вибраци€Ф, Утих режимФ или съвсем изключен. ћъжете си го завират по разни вътрешни джобове с цип или още по-често телефона е в колата. “ой или т€ сключва отделен договор за мобилни€ си телефон, често по причина Уда минава за разход на фирматаФ. “елефонните обаждани€ и —ћ—-ите се изтриват веднага след прочитането им от Уистори€таФ. ќбаждани€, за които знаете, че са се случили в определен час, липсват от Уистори€таФ на обаждани€та. Ќамирате в телефона снимки от места, където партньорът ви не би тр€бвало да е бил или с хора, с които не би тр€бвало да е бил там. “ук искам да вметна, че намирам за важно да се спазва правото на личен живот на всеки. ¬ъобще иде€та да ровиш из чужда чанта, джобове или телефон е малко гнусничка... » все пак признавам, че са ми минавали такива неща през главата, когато случайно забел€зах поне 10 други признака, затова н€ма да съд€ никого.


3.† омпютър, »мейл, —кайп.

¬ днешно време е трудно да се мине без н€какъв тип електронна комуникаци€ при извънбрачните връзки. ќсвен телефоните, основен похват са email, Skype, сайтове за запознанства със съответни€ интерфейс, подпомагащ комуникаци€та. јко случайно сте имали общ имейл (което по принцип е глупава иде€), то изневер€ващата половинка, един ден решава да си направи свой собствен. ѕовечето операционни системи предлагат да запомн€т вашите УпотребителФ и УпаролаФ на имейла ви. √лупав начин за издънка - не го правете:)


—ъщото се отнас€ и до Skype. ћо€та при€телка си беше направила нов акаунт в —кайп. » понеже всички акаунти се запомн€т след едно влизане, то нови€т се мъдреше в списъка с акаунти. ƒоста глупава грешка, предвид на това, че има начини това да се скрие. ”важаеми изневер€ващи, мол€ ви - не правете детински грешки. Ќа нас - другите - наистина ни е много трудно да се правим, че не виждаме такива неща. Ѕъдете малко по-внимателни, защото ни обиждате и наран€вате с държанието си.


ѕредполагам, че е глупаво да го споменавам, но също така не е добра иде€ да държите снимки на ваши€ любим на компютъра в къщи. ƒори сложени в най-затънтената директори€ и папка, те пак са там и е лесно н€кой случайно да се натъкне на т€х Ц има Уистори€Ф, има Учесто използвани програмиФ, обикновено има УкешФ за браузърите, има и други места... јко изневер€вайте, поне си направете труда да УзамететеФ чуждото присъствие.
—тоенето до късно през нощта пред компютъра, дълго след като партньорът си е легнал, направо е класика в жанра. «а изневер€ващи€ е ужасно трудно да се откъсне от комуникаци€та с други€ през различни програми и сайтове...


ѕри€телката ми често прекъсваше р€зко писането на писмо, когато аз влизах в ста€та и се прехвърл€ше на Удруг екранФ. √лупавото е, че дори след един час екранът, стати€та, сайтът, страницата си оставаха едни и същи. » веднага след излизането ми от ста€та, чукането по клавиатурата започваше отново. ќбидно. ƒори специално да не забел€зваш такива неща, действи€та й се набиваха в очите страшно много. ¬€рно е, че любовта е сл€па. —л€па е не само към недостатъците на любовника, а и към страдани€та и чувствата на партньора.


4.†јвтомобилът.

ѕрезервативи в неговата или нейната кола, противозачатъчни в нейната (макар по принцип да не използва). ћои при€тели държат презервативите си скрити точно в колата. » като заговорихме за колата, ще спомена и друго, което често прав€т мъжете Ц махат си детските столчета от колата и разчистват внимателно играчките. ќбикновено колата се поддържа чиста отвътре, защото често се стига до секс в не€.

5.†—екс.

“ова е един от наистина УлеснитеФ за усещане показатели. ¬ тази област нещата варират много, но имат една обща черта - пром€ната:


-†»зведнъж желанието за изпробване на нови сексуални практики нараства.
-†“ой или т€ изведнъж спират да искат секс с други€.
-†“ой или т€ внезапно искат много повече секс от обикновено.

¬същност това е един от първите наистина €сни признаци за съществуваща изнев€ра или за замисл€на може би несъзнателно такава. ≈дин мой близък при€тел ми каза: Ућожеш да правиш добър секс с човек, с когото н€маш проблеми. “ова е човек, когото обичаш и цениш, съответно и той теб, или човек, когото не познаваш Ц например проститутка или еднократна забежка. »маш ли проблеми с н€кого, сексът винаги страда като качество и количество.Ф ѕон€кога аз сравн€вам секса със стрелката на бензиномера в колата - показва колко още "гориво" е останало в резервоара. —ам по себе си сексът не е гориво, единствено показва има ли такова:)
«а изневер€ващите практически е невъзможно да промен€т признаците, свързани със секса. ѕри жените е значително по-€вно и видимо охладн€ването към сегашни€ партньор. ѕо-р€дко се случва да искат разнообразие в секса, обикновено просто не искат секс или го прав€т по задължение, чувствайки се жертви.


ѕри мъжете желанието за нови сексуални практики става по-осезателно. ∆еланието за секс играчки, бельо, нови пози... ќт друга страна, като мъж мога да кажа, че изнев€рата далеч не е единствената причина да искам такива неща.


6.† ласическите УдребниФ неща.

 олкото и да са класически, продължават да се случват посто€нно:


-†“ой се прибират с червило, блест€щ гланц или фон дьо тен по себе си, евентуално мирише на чужд парфюм.
-†“€ мирише на чужд афтършейв.
-†“€ се прибира в къщи с цвет€, подарени й от Удоволен клиентФ.
-†“€ започва да си купува скъпо бельо, което той никога не вижда върху не€.
-†“ой започва сам да си купува бельо:)
-†“€ си промен€ драстично прическата. ѕосле започва да € поддържа редовно.
-†“ой или т€ тръгва на фитнес.
-†“€ внезапно се увлича по йога, пилатес, танци или сетете се какво друго.
-†“€ започва да участва в родителски съвети, събрани€та на които се провеждат вечер.
-†“ой ходи често на делови вечери.
-†“ой или т€ забрав€ да си сложи халката. ќбикновено е той, защото т€ не забрав€:)
-†ѕо€в€ват се необ€сними одрасквани€ на раменете или гърба му или на нейните колене и бедра.
-†¬незапен интерес към друг жанр музика, странно хоби и прочие такива.
-†ќткривате случайно предмети от личен характер, които вие не сте подарили на партньора си Ц пръстен, обеци, колие, портфейл, колан, шал.
-†“€ пази чантата до себе си, даже л€гайки да спи.
-†“ой или т€ е заминал един ден по-рано от колегите си в командировка или фирмено обучение. ћоже и въобще да не е имало такова.
-†“€ внезапно се разхубав€ва, при положение, че откакто се е родило детето не е полагала грижи за външността си.
-†“ой или т€ започва изведнъж да отдава особено и ново значение на външни€ си вид.
-†“€ отива да пазарува хранителни стоки и се връща след 5 часа.
-†“ой излиза на кафе с при€тел и се връща след 5 часа.

7.†ѕри€тели, роднини.

„есто ваши общи при€тели и познати започват да се държат особено. “е или зна€т за изнев€рата, или им е разказано какъв ужасен съпруг или съпруга сте. “ова аз го наричам Уподготовка на общественото мнениеФ и по-често се прилага като тактика от жените. ѕодготовката обикновено включва близки при€тели, родители, брат, сестра. јко е жена, УподготовкатаФ задължително включва и майка й Ц т€ е сигурен съюзник, независимо от обсто€телствата. ѕон€кога се случва изневер€ващите значително да промен€т отношението си към вашето семейство, вашите родители и роднини. ¬ лоша посока, разбира се:)


ѕри мъжете, по-често се случва техните колеги да са в течение на аферите им с колежка. »зумително често се случва мъжете да бъдат видени от общ познат в заведение, в центъра на града или в н€кой ћол. јз лично си об€сн€вам това по два начина. ѕърво: мъжете са горди от красивото си ново УзавоеваниеФ и искат да се фукат. ¬торо: ∆ените, хванали се със УзаетФ мъж искат да бъдат Упоказвани и обгрижвани откритоФ, а не крити като проститутки по мотели и пол€ни.


8.†ѕоведение.

ѕоведението на изневер€ващите често се промен€ значително. ѕричините за това могат да бъдат об€снени от психолог. јз н€мам за цел да задълбавам по темата, само ще избро€ н€колко признака:


-†“ой или т€ н€мат вече доверие на други€, и търс€т съвети от други.
-†¬незапно започват обвинени€ и настойчиви въпроси за в€рност, без да има повод за това.
-†“ой или т€ създават усещането да не се чувстват при€тно в присъствието на други€, посто€нно са раздразнителни и за€дливи.
-†“ой или т€ загубва интерес на дейности в дома.
-†«адават се хипотетични въпроси, от сорта: У акво мислиш, възможно ли е да се обича повече от един човек по едно и също време?Ф
-†“ой или т€ провокира скандали, за да може да "изб€га" от дома.
-†¬незапни открити€ за свободен работен ден, макар и на този ден да е бил или била на работа.
-†„ести откази да се вечер€ след ц€л работен ден навън Ц вече е имало една вечер€ с друг или друга.
-†“ой или т€ внезапно се държат много променливо и Уна настроениеФ.
-†“ой или т€ се измъква от дома тайно.
-†»нтуици€та подсказва, че нещо хич не наред.

 

–Ъ–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А–Є 

 
0 #36 Kamelia Dimitrova 2018-07-30 15:17
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
-4 #35 Sonq 2018-02-09 21:24
Zdraweite,
az pak spq s edin jenen mnogo qko mnogo se kefqei taka kato vidq nqkoq jena zabrawilase mirisheshta na mandja i kachila 20 kg da se oprawdawa i obvinqva drugite. Nai glupavoto e da se opravdava s decata zashtoto neq q marzi da raboti i taka i e po lesno.I az imam dete vapreki tova namiram vreme da izglezdam dobre .
Spi s druga e kakvo e vinovno momicheto che vie si imate tam problemi
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
0 #34 maq 2016-07-19 19:11
zdraveite az sum ani na 18 godini sum ot godina i tri meseca imam vruzka s edno momche toi e ot susedniq grad vijdame se vseki den no poluchavah stranni telefoni obajdaniq ot momicheta koito mi kazvaha che toi ima vruzka s druga ot 5 meseca .. pitah go no otreche taka che v posledno vreeme se karame za nai malkoto toi vika govorim po 8 chasa na den no vecher rano zaspiva pri polojenie che ne si lqga tolkova rano a sutrim kato se chuem kum 6 toi veche e buden i ne znam dali mi izneverqva no imam sumneniq za tova i gledachki sa mi kazvali che toi ne e za men i ima dr jeni sumnqvam se vecher sled kato zatvorim izliza ne moga da go rosledq zashto sme v razlichni gradove no i oshte v proces na kurmuvane i nqmam knijka kak da razbera dali mi izneverqva mnogo shte mi e trudno ako e taka
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
+2 #33 ≈ли 2016-05-28 19:59
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
-2 #32 или 2016-03-23 10:37
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
-2 #31 илиева 2015-11-30 12:21
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
+3 #30 djeylqn 2015-09-18 19:51
Zdraveyte!dnes v 17 chasa maja mi se pribra piqn v kushti.utochnqvam..beshe izlqzal oshte vchera vecherta i se pribra dnes sled obed.beshe mnogo piqn napravo se kachi na vtoriq i si legna da spi..sled 40 minuti se kachih pri nego dago vidq toi speshe mnogo dulboko i ne me chu..vidqh telefona.mu beshe do nego i go vzeh porazrovih se tuk tam i nakraq razgledah snimkite i tam vidqh edno momiche snimano s plastmasova chasha pulna s bira makar i porazmacano mojeh da vidq dobre...poglednah datata na snimkata kpga e pravena 17.09.2015 tochno kpgato i toi beshe piyan i daje oshte si e piqn v momenta spii..est kogato vidqh snimkata go sabudih pochnah da placha vikah mu govoreh mu koq e tq go pitah revah ujasno ...a toi vmesto dame uteshi dame pregurne zapochna dame psuva dami govori mnogo grubo dame psuva na maika izobshto vsicho gadno kpto moje dase setite..molq pishete mi iskam suveti iskam go samo za mane kak dago nakaram da pravi taka obicham go mnogo turpq sichko i vseki zaradi nego
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
+2 #29 Georgi 2015-01-24 23:55
Da be v dneshno vreme Vsqka jena e Kurva ... vanga ne naprazno e kazala Muj Kurvar Nigde Nevideh a Jena Vseka Vtora urospiq ;)
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
+4 #28 јлександър 2014-10-24 11:47
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
+3 #27 zlostar 2014-09-11 09:54
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.