Home ѕризнаци за изнев€ра ∆енската изнев€ра Ц шопинг на гени
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

∆енската изнев€ра Ц шопингЕ на гени—ексът е един от най-могъщите инстинкти, които ние притежаваме. Ќие сме получили от нашите предшественици този силен импулс да си намерим половинка и да създадем деца.

 ак изглеждаме? Ќа какво миришем? » какво притежаваме, което може да привлече идеалната половинка? » какви сили ни карат да ревнуваме и отмъщаваме?

ћъже и жени сподел€т едно и също основно желание да прав€т секс и да създадат деца. Ќо нашите тела са много различни. “ова значи, че ние търсим много различни качества в перфектните ни партньори.

Ќезависимо от контрацептивите и по-гол€мата равнопоставеност, поведението на мъже и жени е радикално различно що се отнас€ до секс. «а това има проста биологична причина. ∆ените раждат бебетата. ¬ъв времето, необходимо на една майка да роди бебе, един мъж може да създаде стотици. —ветовни€т рекорд е на марокански император с 888 деца.

—редната бременност трае 40 седмици, и в това време жената ще изгори допълнително 80 000 калории Ц количество, равно на участието в 30 маратона. «а мъжът, съзването на бебе може да отнеме по-мало време от свар€ването на €йце, а също и по-малко енерги€. ѕри такава огромна разлика лесно може да се разбере защо жените са инстинктивно по-селективни от мъжете що се отнас€ до правенето на секс.

» така, какво се намира в основата на сексуалното привличане?

“ова е чаровна смес от фактори. ¬ началото това е външността. » отново мъжете и жените търс€т съвсем различни качесва. ∆ените искат най-доброто за техните бебета и това включва най-добрите гени.

Ќай-важните фактори за атрактивността на мъжкото т€ло сред жените са широките гръден кош и рамене и тесни€ кръст. “ова не е случайно съвпадение. “ова са сигнали за добро здраве и добра имунна система.

∆енската форма на п€съчен часовник е привлекателна за мъжете от всички култури. Ќо защо е така? «ащото казва едно нещо Ц Уаз съм плодовитаФ. — навлизането на пубертета ханшът на момичетата започва да се разшир€ва и гърдите им започват да се развиват. “ова е сигвал, че менструални€т цикъл е започнал и те могат да забремеун€ват.

» това е гол€мата разлика между половете.

ћъжете не се подчин€ван само на търсенето на добри гени, техните инстинкти ги карат да търс€т също така и плодовитост. но това не е всичко.

ѕричината за това може да бъде доста изненадваща.

 расотата може да не вли€е толкова на очите, колкото на носът на наблюдател€. » мъже, и жени искат здрави бебета, което значи бебета със здрава имунна система, ко€то успешно преборва болестите. »нстинктите ни ни принуждават да изберем партньор с имунна система, различна от нащата. «ащо? получават най-добри€ шанс да се пребор€т с болестите. ўо се отнас€ до тези гени, противоположностите се привличат.

»зглежда инстинктите ни са се развили така, че да приемат невидими сигнали, за да намерим най-подход€щи€ партньор. »ма много причини, поради които ние намираме н€кой за привликателен, и като го намерим, т€лото ни реагира по подход€щи€ начин.

ћъжете са винаги готови за потенциална партньорка, дори да не € познават. “ова е така, защото в кръвообращетиего на мъжа се отдел€ посто€нно тестостерон. «абел€зването на потенциален е достатъчно за повишена възбудимост и може да отключи сери€ от физически промени. ¬ мъжки€ и в женски€ мозък се освобождава солидна доза допамин, който ни кара да се чувстваме добре. Ќие освобождаваме също феромони чрез потта, които могата да увеличат привличането на противоположни€ пол. јдреналинът циркулира в т€лото ни, правейки ни лекомислени и карайки ни да изпитваме вълнение. Ќакра€ кръвта нахлува в устните и половите органи. “ака само за момент инстинктът ни подготв€ за секс.

Ќо привликателността не е само ухание и външен вид за мъжете, успехът също има значение. ¬ животинското царство мъжки€т с възможности често е много атрактивен партньор.

«наците за богатство изглежда увеличават привликателността на мъжа. «а да открием дали това наистина е така, аз се превърнах доброволно в жертва. »скам да вид€ дали мо€та привлекателност към жените се увеличава или намал€ва с тази декораци€.  акво по-добро м€сто за тест на тази теори€ от Ћос јнджилис. ѕърво в дрипи, после в костюм.

Ќие поканихме 4 неомъжени жени да отсъд€т. “е б€ха помолени да оцен€т моето сексуално излъчване по скала от 1 до 10. ѕърво Ц –оберт в дрипи.† »зглежда рошав и мръсен. Ќе става за женене. Ќе прилича на н€кой, който да доведа в къщи. ƒори за среща не става. Ќе е секси. «начи не е гол€ма работа да изглеждаш така. Ќо да видим какво може да стане за н€колко часа в Ѕевърли ’илс. Ѕ€х напълно декизран в стил ≈л≈й. »мам часовник  артие, чифт ръкавели от ’ари ”илсът с инкрустирани диаманти, облечен от ¬ерсаче от глава до пети и карам една от най-луксозните коли на пазара. » така обратно при журито.  ой е този? —трахотна кола. —трахотен пич.  ато филмов хит. ќценката ми? 10 ако не е омъжен, 9 и 1/2 ако е. «начи, трансформаци€та ми от дрипи в одежди изглежда промени и сексуалното ми излъчване. —имволите за определен статус сработват, може би.

Ќо намирането на перфектни€ партньор не е кра€ на истори€та, що се отнас€ до инстинктите. «ащото изнев€рата играе сво€та рол€. ¬ сравнение с мъжете жените са по-малко склонни на случаен секс.  акво може да накара жената да изневери? » отново отговорът започва от биологи€та. ѕовечето мъже са плодовити по ц€л ден и всеки ден.

Ќо жените са малко по-сложни. ѕовечето други женски животни об€в€ват с фанфари дните, през които да готови за оплождане. Ќо жените скриват добре това събитие. «а мъжете това означава, че тр€бва да се навъртат наоколо, за да не пропуснат шанса за зачеване на партньора си през тези н€колко благопри€тни дни. «а жените овулаци€та означава нещо друго, възможност да прав€т секс и дори да заченат от друг мъж. Ќо жените не само имат възможността, но те имат и мотив. «ащото на нивото на инстинкта жените зна€т, че са готови за зачеване и през тези н€колко дни може да доби€т силно желание за пазаруване. ѕазаруване на гени.

¬ експеримент, проведен в Ўотланди€, на жените се показват мъжки лица на компютърен екран. “е могат да ги промен€т, за да ги направ€т по-груби, по-мъжествени, или да ги смекчат. ”чените наричат това Уоженственост€ванеФ на лицето. ∆ените са разделени на две групи, тези, които са в овулаци€, и тези, които не са.

“ези, които не са в овулаци€, предпочитат по-женствените лица, не изглеждащи толкова бандитски. Ќо когато изследователите са тествали жени, които са на върха на оплодителни€ цикъл, те открили нещо изненадващо. “ези жени предпочитат по-класическо мъжко лице Ц по-дебели вратове, по-широки брадички и масивни челюсти, и по-ниски вежди, типични индикатори за сила и здраве Ц желано качество на гените, което една жена най-веро€тно иска за бебето си.

∆ените, които изневер€ват, веро€тно го прав€т през четирите дни около овулаци€та.

» това може да е опустошително за мъжете. ќт гледна точка на еволюци€та е ц€ло бедствие е за мъжкар да отглежда потомството на друг мъжкар, защото неговите ценни ресурси се пропил€ват в отглеждане на гени, които не са негови.

√орилата има харем от женски, които са само негови, затова не е необходимо да има готов запас от сперма. Ўимпанзетата, от друга страна, не са така щастливи. ∆енските не са им верни въобще, така че мъжките е€кулират, колкото може повече, в колкото може повече женски, за да получат максимален шанс за създаване на бебе. «а това имат и огромни тестиси. ѕри хората женските не са много безразборни, но не са и напълно верни, затова и мъжете имат тестиси, които са н€къда по средата, между тези на горила и шимпанзе.

ћъжете притежават силен инстинкт за сексуална ревност. ћъжката сексуална ревност е инстинкт, който се среща във вс€ка култура по света. ≈дно европейско изследване на убийствата показа, че сексуалната ревност е мотив в почти 1/3 от всички a разледвани убийства.

(автор ћа€, източник: love-aholic.com, публикувано с разрешение)

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.