Home ћатрицата јстрологи€ и астрална пъпна връв
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

јстрологи€ и астрална пъпна връв«апочвам публикаци€та с това, че съм далеч от мисълта да ви карам да в€рвате в написаното по-долу. —ами€т аз, прочитайки го, не му пов€рвах. ƒокато не го проверих... Ќ€ма да об€сн€вам астрологичните пон€ти€, защото не очаквам това да бъде прочетено от н€кой, за когото тази дисциплина е табу. » така:

»ма една астрологична особеност, ко€то е свързана с наличието на астрална пъпна връв и €вно благопри€тства нейната по€ва. –азбира се, един-единствен аспект не е от решаващо значение, ако не се прибав€т и други фактори. Ќо наблюдаваните от мен рапорти винаги б€ха съпътствани от връзка между ¬енера и ѕлутон в синастри€та на партньорите.

¬ резултат на тази констелаци€ двамата могат да се окажат дълбоко очаровани един от друг, без да успе€т да назоват конкретни основани€ за чувствата си. ¬ зависимост от натюрела им констелаци€та може да отключи интензивна до маниакална страст, ко€то не е задължително да е кармично обусловена, но току-виж се превърнала в по-сетнешна карма.


¬ синастри€та впечатл€ват най-вече съвпадът (0-8∞ разсто€ние между планетите), опозици€та (около 180∞), квадратурата (около 90∞) и секстилът (около 60∞).


’ората с такава квадратура помежду си би тр€бвало да държат на своите граници и да контролират потребността си да властват. ¬ръзката им веро€тно съществува, за да бъде отработена тази проблематика, и следователно служи като шанс за освобождаване от натрапливите поведенчески модели, които могат да възникнат от негативното отношение между двете планети. ¬енера е отдаващата се, стрем€щата се към сливане сила в нас; а ѕлутон е привлечен от вс€ка възможност за про€ва на власт. ¬ резултат на това често се получава пълно себеотдаване или принудително подчинение на тази власт.

“ъй като ¬енера представл€ва женската страна на сексуалността, а ѕлутон - като господар на знака —корпион - владее ц€лата сексуална сфера, резултатът от комбинаци€та може да е (според зодиакални€ знак и разположението на планетите в домовете) силно и дори свръхсилно сексуално привличане. “о също създава изключително благопри€тна почва за възникване на трайни енергийни връзки, тъй като сексуалната енерги€ е един от главните окултни енергийни потоци на земни€ живот.

 онстелаци€та ѕлутон-¬енера в двата хороскопа в много случаи говори за необ€снимо фино упражн€ване на власт или пък за неудържима страст, съответно - безсилна любов, и най-често е индикатор за наличието на астрална пъпна връв. јко преживее избавление или развитие (като се освободи от индивидуално присъщото властолюбие или безсилие) връзката ѕлутон-¬енера обещава дълбоко удовлетворение в емоционален и сексуален план и истинско свързване на сексуалност и любов.


ѕо-нататък астрални€т рапорт е факторът, който диктува отношени€та, а не съзнателните действи€ на партньорите и още по-малко - истинските им чувства един към друг. ћощната енергийна форма на астралната пъпна връв посто€нно ще се опитва да намери и физически израз. —тига се дотам партньорите да не могат повече да живе€т един без друг. —ъщевременно обаче усещат, че в симбиотични€ съюз вече н€ма м€сто за личностна из€ва.
“ака възниква двойната обвързаност Днито с теб, нито без теб", ко€то в кра€ на краищата, при наличието на здрав инстинкт за самосъхранение, взрив€ва отношени€та или - в неблагопри€тни€ случай - завършва с погубване, съответно - със завлад€ване на едини€ от участниците. Ќер€дко именно по този начин приключват отношени€та, започнали като най-гол€мата любов. “е не издържат на взаимното освобождаване, което всъщност - колкото и да е парадоксално - би гарантирало трайността им. ќбтегнатата пъпна връв, енергийната симбиоза, дарила н€кога партньорите с особена близост, застрашава индивидуалността на всеки от т€х.


 огато енергийната връзка между двама души не е прекратена, описаните в предходни€ абзац феномени като нищо могат да отключат истинска мани€ за преследване. ¬еднъж б€х свидетел на случващото се с една жена, ко€то не подозираше, че дори след прекъсването на физически€ контакт с бивши€ й любим двамата продължават да общуват на астрално ниво, което именно бе източникът на странните й сънища, видени€ и прочее прежив€вани€. » тъй като т€ бе инициирала разд€лата, сега естествено се чувстваше преследвана и тероризирана; да не говорим, че се опитваше да го успоко€ва телепатично, внушавайки му по-дружелюбни мисли. “ака обаче само бе засилила неговото вмешателство и бе заздравила връзката.


¬ този случай важи магически€т закон: ако н€кой хвърли към н€кого енергийно ласо, то може да се използва от отсрещната страна като средство за черпене на информаци€! ¬с€ка връзка действа винаги и в двете посоки. „ак когато жената започна решително да се огражда, странностите полека-лека престанаха. “€ изпитваше подсъзнателна вина спр€мо бивши€ си партньор, независимо че физическата разд€ла се бе състо€ла.

—ъщевременно не обръщаше внимание, че той и в реални€ живот се държеше с не€ като лишен от притежанието си алчен собственик (което нав€рно бе правил винаги, но настроена позитивно, т€ бе вземала това за страст). ∆ената си мислеше, че напускайки го, му е причинила гол€ма мъка. ѕросто тълкуваше жаждата му за власт като дълбока любов. “ова бе фатална заблуда. “€ не искаше да проумее, че този спектакъл н€ма нищо общо с любовта, а единствено и само с желанието да властваш, и че произлиза от егото. »стинската любов не принуждава и не наран€ва. ∆ената непременно тр€бваше да се откаже от мисълта, че все още става дума за любов.  огато една връзка е продължила с години, не е никак лесно такова нещо да се приеме.


 олкото и трагично да звучи, но едва в процеса на разд€лата хората биват осенени от прозрението за структурата и характера на отношени€та си с бивши€ си партньор. „есто истинското лице на страстната отначало любов се разкрива в последвалите € сражени€.

¬ зависимост от това в какво ще се трансформира енергийната форма или астралната пъпна връв, отношени€та, макар и р€дко, могат безболезнено да преминат на ново ниво, да речем - от семейни или сексуални към чисто при€телски. Ќо скъсването, временната пълна разд€ла са крайно необходими, за да се депрограмира общата форма. » причината за астрални€ терор в гореописани€ случай се крие до гол€ма степен във факта, че жената, държейки все още на този мъж, е пожелала да се откаже само от сексуалната страна на връзката, което нав€рно е било непон€тно за него, тъй като общото поле все още е съществувало.

«авързването на астрална пъпна връв и чуждата намеса винаги се предхождат от вътрешното съгласие на потърпевши€. ≈то защо е безсмислено да се отправ€т упреци или да се насто€ва други€т да ви остави най-после на мира, доколкото въздействието му най-често е несъзнавано.

 арин Ѕрандъл


-------------------------------------

Ћичен коментар към стати€та: ѕонеже започнах да подлагам всичко на съмнение, реших да Дпровер€Ф най-близките си хора в живота. ѕогледнах как са разположени мо€та ¬енера и чужди€ ѕлутон... –езултатът беше потресаващ: с повечето важни хора в живота ми Ц жена, при€тели, бивши при€телки и силни сексуални УдразнителкиФ† имах ъгъл 180 градуса плюс-минус 8 градуса! „ак когато установих това, реших, че може би си струва да ви сподел€ стати€та...

 

–Ъ–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А–Є 

 
+1 #2 јс€ 2017-11-14 22:05
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 
 
+3 #1 neli apostolova 2011-09-12 06:58
tova e edna chudesna statia i spored men astalnata papna vrav , ne e neshto misti4no , a realno . vaprosa e kak da se prekasne . na teoria vsi4ko mi e iasno , na na praktika se postiga mnogo trudno , osobeno sled dalga vrazka = ta vaprosa mi e imash li idea , kak stava tova . sardechni pozdravi
–¶–Є—В–Є—А–∞–љ–µ
 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.