Home ƒаване на втори шанс ƒвойните стандарти в секса
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

ƒвойните стандарти в секса

¬се още живеем в общество, което подкреп€ иде€та, че е нормално мъжете да жела€т много жени и в същото време, че жените жела€т само един мъж. Ќашите виждани€ относно мъжете и жените може би са били полезни в миналото, но днес те причин€ват повече болка, отколкото да бъдат полезни.  ато общество ние сме длъжни да престанем да увековечаваме мита, че жените били по природа моногамни. “ова напълно погрешно в€рване прави така, че жените да отказват да поемат каквато и да е отговорност, когато изневер€ват. «а нещастие, изневер€ващите жени обикновено обвин€ват за всичко техни€ партньор.

 ъде е разликата? «ащо когато мъжете изневер€ват, поемат сво€та отговорност, а жените не? —тава дума за двоен стандарт, основата на който идва от тотално погрешното схващане, че жените били моногамни.

ѕовечето от преобладаващите схващани€, които имаме за жените са създадени във времето, така че да се контролира сексуалното поведение на жената. “ова също улесн€ва и определ€нето на бащинството на децата. ѕочти винаги жените зна€т кой е биологични€т баща на детето. ћъжете от сво€ страна трудно могат да бъдат и тр€бва да разчитат на верността на партньорката си. ¬еро€тно това е една от сериозните причини, поради ко€то се е по€вил този двоен стандарт по отношение на секса. — времето обаче, това фалшиво твърдение е довело до в€рването, че жените са моногамни по природа.


ƒнес жените са инициатори на 70-75% от всички разводи!

ѕоради нашите фалшиви в€рвани€, жените н€мат достатъчно знани€ за т€хната собствена сексуална природа и сексуалните си импулси.  ато резултат жените са значително по-склонни да прекрат€ват браковете си, заради наличието на сексуално влечение към друг мъж или съществуваща вече изнев€ра. ¬ъпреки че жените обикновено предизвикват раздели и разводи под привидната маска на Утърсене на себе сиФ, истинската причина често е друг мъж. ¬ъобще не е р€дко жените да са били щастливо омъжени преди да започнат сво€та изнев€ра. —ъщо така много често мъжете така и не разбират, че жените им ги напускат заради връзка с друг мъж, обикновено те мисл€т, че са виновни за нещо.


ќт много години жените съзнателно и несъзнателно извършват следното Ц опитват се да постигнат равни права, докато в същото време се опитват да запаз€т н€кои техни специални права. »нтересен е фактът, че повечето жени продължават да са нещастни. ∆ените продължават да мисл€т, че са изтеглили късата клечка. «ащо? «ащото в нашето общество още съществуват двойни стандарти по отношение на секса.


¬ече не мъжете подтискат жените. ∆ените се подтискат сами. ∆ените още не могат да решат дали да изтъргуват сво€т Учист образФ и всички специални облаги, произтичащи от него за УпубличнаФ сексуална свобода, ко€то е позволена на мъжете.  ато резултат от това, едно от най-големите предизвикателства пред връзките днес е фактът, че жените намират за все по-трудно да поддържат техни€ УобразФ, понеже вече не се нужда€т от него, за да оцел€ват.
—амо след премахването на двойните стандарти в секса, жените ще могат да постигнат най-после така жадуваното равенство. — постигането му обаче, жените ще тр€бва да се откажат от едно т€хно специално право Ц те вече н€ма да могат да обвин€ват мъжете за своите сексуално необмислени действи€ и липсата си на самоконтрол. ∆ените ще тр€бва да поемат вината си наравно с мъжете.

(ѕо материали от Michelle Langley)

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.