Home ƒаване на втори шанс »зрази любовта си
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В jenite.net   

»зрази любовта сиЌещо напоследък странно се е поизкривил светът. ѕрави ми впечатление нещо... ¬същност питам се: «ащо ни е толкова трудно да израз€ваме това, което чувстваме към н€кого? ƒа покажем, изкажем или демонстрираме любовта си към него. јко € изпитваме в действителност, защо тр€бва да премълчаваме? » най-неразбираемото за мен Ц защо тр€бва да правим всичко възможно, за да не се издадем какво чувстваме и да влагаме енерги€ не в положителни€ израз на любов, а в това да € скрием? —трахуваме се да не бъдем отхвърлени, наранени, поставени в доста неизгодна и у€звима за нас позици€? „е ще станем обект на присмех, ще ни сметнат за глупаци или ще ни укор€т? ƒа не би да има нещо странно и демоде в това най-чистосърдечно да признаеш чувствата си към н€кого? Ќе е ли това най-естествени€ път към любовта? Ќе е ли това всъщност израз на любовта? «ащо € крием? «ащо € спотайваме и не смеем да € изразим и покажем на€ве?


«ащо тр€бва да сме сдържани и да се пестим по отношение на чувства, себераздаване и любов? ќт какво ще се опазим?  акво ще постигнем? “а това е най-естествената човешка потребност Ц нежността, любовта, обичта, отдаването.

Ќе може да търсиш и да се над€ваш на любов, да искаш да € получаваш и усещаш в изобилие, насочена точно към теб и в същото време да си толкова пестелив и сдържан що се отнас€ до тво€т израз на такава. Ќе е ли нужна взаимност? Ќ€ма да станем по-у€звими, ако се отдадем на любовта си. “ова е нашата сила, а не слабост. —илата, даваща ни смисъл да живеем. “ласъкът на житейски€ ни ритъм.

ћисл€, че аз когато съм влюбена, ще искам да го крещ€ на цели€ св€т! ј да не говор€ за човека, към когото са насочени чувствата ми. ўе искам и най-вече ще изпитвам нужда вс€чески да му показвам обич и да € израз€вам. ѕо този начин аз дар€вам любовта си. ƒавам част от себе и се чувсвтвам дебре Ц удовлетворена и преизпълнена. » всеки миг на себеотдаване ще е мо€ зар€д за следващи€ момент, час, за прекрасни€ ден, който живе€... с любов в сърцето си.

¬еро€тно разсъждавам прекалено първосигнално. ¬еро€тно за мнозина този мой възглед ще е прекалено наивен. ¬еро€тно, ако съм прежив€ла много разочаровани€ и през живота ми се е налагало да получавам прекалено много удари от любовни несполуки н€ма да мисл€ точно по този начин. ¬еро€тно да. Ќо не е ли човекът по природа изтъкан от любов (от необходимостта да дава и да получава)? Ќе е ли смисълът на човешкото съществуване именно любовта? ј какво е любовта, ако не € отдаваме посто€нно? Ќие сме изворът на любов Ц хората. јко т€ не извира от нас на€ве, то все едно е изгубена. јз не искам мо€та да е изгубена. ј ти?


(източник: jenite.net. ѕубликувана с разрешение)

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.