Home ƒаване на втори шанс —къпи, изневерих ти!
–Э–∞–њ–Є—Б–∞–љ–Њ –Њ—В izneviara.com   

—къпи, изневерих ти!ќбикновено думата изнев€ра се свързава с мъжете или дори казват мъжка изнев€ра. ѕо статистика обаче† процентът на жените, които изневер€ват на своите половинки е равен - от 27% до 40%. Ќе става въпрос дали това е добро, или лошо. “ова е факт. Ќо интересно защо жената решава да поеме риск да развали семейството си, да получи социално неодобрение, да бъда наказана, и въпреки всичко го прави. Ќека да бъдем неутрални и да разгледаме причините за женската изнев€ра.

«ащо изневер€ват жените?

Ўанс и благопри€тен случайЕФЅ€х на гости в чужбина. «апознахме се, танцувахме, пихме шампанско и всичко беше толкова красиво, като в кино. –еших да пробвамФ.  огато жената има възможност да изневери и знае, че никой н€ма да разбере за това, 40% от омъжените жени казват ДƒаФ.† “ака че не е толкова трудно да свалиш една жена, въпрос е на благопри€тни услови€ и малко романтика.

¬ работата има привлекателнен колега. ѕо статистика, жените, които работ€т, изневер€ват по-често, отколкото жените, които сто€т вкъщи и гледат деца.† “ъй като това е доста по-лесно да скриеш и има по-добър избор на подход€щи места за целта.† 30% от изневерите се случват на работа.

Ѕащата или майката са изневер€вали един на друг. Ќие имаме навик да повтар€ме това, което сме преживели в нашето семейство. » ако един от вашите родители е обичал не само сво€та половинка, тогава много веро€тно е вие също да имате доста по-спокойно отношение към това да имаш любовник.

∆ената е инициатор на секса в брака. —оциолози см€тат, че когато жената† инициира секс и т€ е по-активната страна в секса, има и по-висока веро€тност, че т€ ще търси по-активен мъж извън брака. ќсобено често срещано е това при жените след 40 години.

≈моционална незадоволеност. јко т€ е нещастна в семейството си, ако мъжът ? за дълго време отива в командировка, ако т€ се влюби в друг мъж, причината е една.  огато не ? достига любов и внимание, жената ще търси тези емоции извън семейството си или други€ вариант е да се отдаде изц€ло на работата или децата.

ѕри€телки изневер€ват на своите съпрузи. јко наши при€телки см€тат, че изнев€рата е нещо съвършено нормално и често говор€т за своите любовници, рано или късно и вие ще поискате да споделите своите постижени€. ќбществото често формира ценности.  олкото повече социални контакти имате, толкова е по-гол€ма веро€тността, че ще поискате да експериментирате.

√олеми€т град. ¬ по-големи€ град много е по-лесно да имаш романи. ѕо-лесно е да се скриеш и има повече възможности. ∆ените в малките градове имат много по-р€дко любовници във връзка с липсата на избор и страх да бъдеш хваната.

∆ената е глава на семейството и печели повече. “€ знае какво иска и може и не винаги е склона да се съобраз€ва с мъжа си.  ойто плаща, той поръчва музиката.

ћъжът обича повече сво€та съпруга. јко човек е зависим емоционално или материално, тогава той н€ма да рискува с брака си.

¬ъзраст. Ќай-опасната възраст при жената за изнев€ра е 35 Ц 40 г. “ова особено често се случва, ако т€ не е доволна от брака си и възприема тази възраст като последен шанс да промени ситуаци€та.

√ол€м сексуален опит преди брака. ”чени установиха, че колкото повече мъже е имала жената преди брака, толкова е по-гол€ма веро€тността т€ по-лесно да изневери. ѕонеже т€ може да възприема секса само като секс, без да бърка емоции и чувства в цели€ процес.

ќбразование. јко жената има по-добро образование от сво€ съпруг, веро€тността, т€ да започне отношени€ с друг човек, е по-гол€ма.

“руден период в живота. ѕон€кога т€ просто иска пром€на и да се влюби е добър вариант, за да се почувства нова.
„ести командировки, не нормиран работен ден, работа на смени.  олкото по-малко време жената прекарва със сво€ партньор, толкова шансът да го направи извън семейството, е по-гол€м.

—ексуална незадоволеност.  олкото по-р€дко правим секс с партньора си, толкова шансът, че ще поискаме качествен секс на другото м€сто, е по-висок. ¬ наше време жената е убедена, че заслужава добър секс и прави доста неща за това.

Ќезадоволеност от брака. јко бракът не върви, обаче имате общи деца и други причини, заради които жената не иска да прекъсва брака, тогава има веро€тност т€ да живее двоен живот.

ѕри€телство с много мъже. –ано или късно н€кой от при€телите може да се превърне в любовник.
јко намирате в себе си повече от пет точки, които са написани по-горе, внимавайте и помислете какво можете да промените.


 ато ц€ло вените имат пет основните потребности, които е важно да бъдат задоволени в брака:

- емоционални (чувствам се добре с него)

- интелектуални (интересно ми е с него)

- сексуални (чувствам се задоволена)

- материални (покрива моите материални очаквани€ и изисквани€)

- социални (имаме общи при€тели и ми е при€тно да прекарваме времето си заедно навън).

јко повече от две потребности не са задоволени веро€тно ще започне търсене извън тази връзка.

—ъвет:

«а жени Ц определете какво точно ви липсва и пробвайте да промените този факт. ѕоговорете за това с ваши€ партньор.

«а мъже Ц според вас ко€ потребност е най-слабо задоволена при вашата жена. —пешно започнете да го промен€те.

«а съжаление, мъжете разбират, че има н€какви проблеми, когато жената стои с куфарите на вратата, а той изненадващо € гледа и пита: ћила, има ли проблем? —лед това връщането назад е доста трудно.

ѕредприемайте действи€ тук и сега и правете всичко възможно, за да запазите вашето семейство и да направите вашата партньорка щастлива.


(јвтор: Ќатали€  обилкина, източник: natalia.bg, публикувано с разрешение)

 

–Ф–Њ–±–∞–≤–Є –Ї–Њ–Љ–µ–љ—В–∞—А

”вaжaвaмe вашата пoвepитeлнocт и зaтoвa ce пoгpижиxмe дa дea?тивиpaмe пoлeтo зa впиcвaнe нa имeйл, ?a?тo и дa из?лючим зaпиcвaнeтo нa вашето ≤–. Moлим зa aдe?вaтни ?oмeнтapи. He ce тoлepиpaт никави обиди, сексуални намеци, рекламни съобщени€, нецензурно съдържание. Ѕлагодар€ ви предварително!

–Ч–∞—Й–Є—В–µ–љ –Ї–Њ–і
–Ю–±–љ–Њ–≤–Є

–Ш–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞.com 2010-2018. –Я–Њ–Љ–Њ—Й –њ—А–Є –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є–Ј–љ–∞—Ж–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –њ—А–Є—З–Є–љ–Є –Ј–∞ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞, –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –≤—В–Њ—А–Є —И–∞–љ—Б —Б–ї–µ–і –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞, –љ–∞—З–Є–љ–Є –і–∞ –њ—А–µ–Њ–і–Њ–ї–µ–µ–Љ –Є–Ј–љ–µ–≤—П—А–∞—В–∞ –Є –Њ—В–љ–Њ–≤–Њ –і–∞ –Ј–∞–ґ–Є–≤–µ–µ–Љ —Й–∞—Б—В–ї–Є–≤–Њ.